Aztmondjak h a tampon max 8oraig lehet bent, es akkor ejszaka hogy van ez?
Figyelt kérdés
mert mondjuk lefekszek 23kor aludni akkor keljek fel 7kor? vagy hogyvan ez?2013. jún. 14. 18:34
1/6 anonim válasza:
Éjjelre inkább ne használj tampont.
2/6 anonim válasza:
lehet, csak közvetlenül lefekvés előtt tegyél be újat és reggel mihamarabb szedd ki. persze nem kell emiatt 6kor felkelni, ha amúgy tovább aludnál, de ha erős, akkor még egy betétet is tegyél be. én így szoktam csinálni.
3/6 A kérdező kommentje:
akkor nembaj ha tovabb van bent? elfogyott a betet amugy azt hasznalnek..:SS
2013. jún. 14. 18:44
4/6 anonim válasza:
nem lesz baj, ha betartod a higiéniai szabályokat. én már évek óta ezt csinálom, semmi problémám nem volt.
5/6 anonim válasza:
Egyszer volt, mikor elfelejtettem kivenni, és betettem újat is. Fel se tűnt XD amúgy a régi 2-3 napig volt benn és elek még :D egyszer mikor cseréltem ki az újat, akkor kettő jött ki... Hoppá :))
6/6 anonim válasza:
Máskor vegyél annyi betétet, hogy legyen tartalékba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!