Aranyerem van, pontosan mit kell tenni?
Kádban fürdés, az ülőfürdő. Kúpot este, az ülőfürdő után kell feltenni, lefekvés előtt.
Nem szoktam kúpot, és kenőcsöt egyszerre használni, felesleges. Minden széklet után meg kell mosni, persze erre nincs mindíg lehetőség, ezért vettem nedves törlőkendőt, több változata van, nem is drága. Én a kamillásat szeretem, az gyulladáscsökkentő is.
Amire sokan nem figyelnek, de ha hideg székre, kőre ülsz, az is kihozza. Legtikkasztóbb hőségben sem ülök le párna nélkül még a műanyag kerti székre sem. :)
Van még kérdésed? Nem szégyen ez, de kellemetlen.
Csak kívülről törlöm. Belül fájdalmas lenne, és minek irritálnám még én is? Kúp segíteni fog, megoldja belülről.
Nem buta kérdés, :) de ne nyúlkálj be. Felsértheted, vihetsz be kóbor bacikat, ami most nem hiányzik.
Jön a hőség, figyelj, hová ülsz le. Strand után nedves fürdőruci le, száraz fel.
Ne aggódj, kezelhető, főleg ha rájössz, mi váltja ki!
Szívesen! :) Kérdezz bátran, én már megtanultam kezelni.
Néha azért nekem is előjön. Újabban a tejtől hasmenést kapok, ami eddig nem volt jellemző.
Majd kitapasztalod Te is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!