Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Aranyerem van, pontosan mit...

Aranyerem van, pontosan mit kell tenni?

Figyelt kérdés
Tudom,hogy sok rostosat kell enni,sok folyadékot inni.voltam már vele egyszer orvosnál,kamillás kúpot kaptam,egy ideig jó volt,aztán megint kijött. Most vettem Reparon kúpot,anyukámnak meg van itthon hozzá való kenőcs.Olvastam,hogy ülőfürdő után.Az pontosan mit jelent? én mindig kádban fürdök,nem zuhanyzok,az ülőfürdő? és a kúpot gondolom először székelés után kell feltenni,előtte meg kell mosni a végbelet? csak kívülről,vagy egy kicsit be is? A krémet utána kell,és azt is csak kívülre,vagy be is egy kicsit? Tudom,hogy sokat kérdezek,bocsánat,de nagyon szeretném,ha nem lenne többet vele bajom...kamillás borogatást is olvastam valahol,de nekem belső aranyerem van,arra is jó? még valamit tudtok? előre is köszi!:)

2013. jún. 14. 18:21
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Kádban fürdés, az ülőfürdő. Kúpot este, az ülőfürdő után kell feltenni, lefekvés előtt.

Nem szoktam kúpot, és kenőcsöt egyszerre használni, felesleges. Minden széklet után meg kell mosni, persze erre nincs mindíg lehetőség, ezért vettem nedves törlőkendőt, több változata van, nem is drága. Én a kamillásat szeretem, az gyulladáscsökkentő is.

Amire sokan nem figyelnek, de ha hideg székre, kőre ülsz, az is kihozza. Legtikkasztóbb hőségben sem ülök le párna nélkül még a műanyag kerti székre sem. :)

Van még kérdésed? Nem szégyen ez, de kellemetlen.

2013. jún. 14. 19:29
 2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ! :) annyi lenne,lehet,hogy buta kérdés,de csak kívülről törölgeted meg nedves törlőkendővel? mivel ha belső aranyerem van,és belül vérzik,akkor ha kívülről megtörölgetem,mintha nem csináltam volna semmit,vagy igen?
2013. jún. 16. 09:56
 3/5 anonim ***** válasza:

Csak kívülről törlöm. Belül fájdalmas lenne, és minek irritálnám még én is? Kúp segíteni fog, megoldja belülről.

Nem buta kérdés, :) de ne nyúlkálj be. Felsértheted, vihetsz be kóbor bacikat, ami most nem hiányzik.

Jön a hőség, figyelj, hová ülsz le. Strand után nedves fürdőruci le, száraz fel.

Ne aggódj, kezelhető, főleg ha rájössz, mi váltja ki!

2013. jún. 16. 10:03
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi a választ,sokat segítettél. :)
2013. jún. 16. 17:42
 5/5 anonim ***** válasza:

Szívesen! :) Kérdezz bátran, én már megtanultam kezelni.

Néha azért nekem is előjön. Újabban a tejtől hasmenést kapok, ami eddig nem volt jellemző.

Majd kitapasztalod Te is!

2013. jún. 16. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!