Amióta szültem, ha csokit eszek kijön az aranyerem és ez borzasztó sajnos. Miért van ez? Mit tudok tenni ellene?
Vagy mostmár nem ehetem csokit??!! :(((
Az kegyetlen lenne, mert iszonyat imádom a csokit, ez az egy káros szenvedélyem van. :)
Hogy tudnám ezt megszüntetni, vagy ezekután, már mindig elő fog jönni ez a kellemtelenség?
Szia ! Magam is ilyen próblémával küzdök,4,5 hónapja szültem én is , nem feltétlen a csoki váltja ki az aranyérral kapcsolatos problémákat, próbálj meg sok folyadékot min. 3 litert inni, illetve ami a székletet lágyitja, gyümölcs, zöldség próbálj minnél többet enni. a csokira vissza térve az csak akkor jelent gondot ha ét csokit eszel mert az fog( ugyen ez a helyzet a banánnal, almával) ezekből keveset lehet enni.De ha eszel egy tányér levest utána egy kis főzeléket, befejezésül eszed a csokit biztosan nem lesz gondod belőle. Sajnos az aranyér visszatérő probléma még az is gondot szokott okozni h milyen rendszereséggel tudsz menni elvégezni a nagydolgodat, és h lehetőleg ne járjon erőlködéssel.!
remélem tudtam neked segiteni!
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!