Lovekiss kérdése:
Lehet valaki úgy terhes hogy semmit nem érez de a hassa az nő? SOS!
Figyelt kérdés
csak nagyon éhes állandóan , sokat wc-zik és szagokat meg érzi2013. jún. 13. 04:12
1/5 anonim válasza:
Érzed a szagokat? Ez meg hogy lehet? Tuti terhes vagy!
Miért beszélsz magadról egyes szám harmadik személyben?
Szeretkeztél védekezés nélkül az elmúlt időkben?
Havival mi a helyzet?
Tudod hogy a hasa-t az egy s-el kell írni?
2/5 anonim válasza:
Nem mindenki van rosszuk terhesség alatt,de ahogy már írták,az ha védekezés nélkül volt szex, nem menstruálsz több,mint gyanús. Ha ezek nem állnak fenn nem valószínű,de egy terhességi teszt megmondja.
4/5 A kérdező kommentje:
szagokat érzek meg nagyon sokat eszem a megszokotthoz képest szédülgettek , nem védekeztem, de meg is jött ... nem tudom ... :\
2013. jún. 14. 01:59
5/5 anonim válasza:
A vérzés az esetek X %-ában van terhesség alatt is. Van,akinek csak az első néhány hónapban,de láttam már olyat is,h 9 hónapig vérzett menses idején. Inkább csinálj egy tesztet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!