Melinda- kérdése:
13 éves vagyok, nagy hasam és elegem van a hízásos csíkos combomból, mit tegyek?
Figyelt kérdés
már nem bírom ki a látvány.t :/ :(2013. jún. 12. 19:30
1/9 anonim válasza:
Nyugi, még fiatal vagy, most alakul a szervezeted. Ez még nagyon sokat változhat! ;-)
3/9 A kérdező kommentje:
igen tudom is :) és a fogyókúra és az éheztetés helyett is inkább megpróbálok egészséges lenni :) de néha mikor reggelente öltözöm és egyszerűen nem bírok lenézni a hasamra..az már nagyon rossz. mert még ha 1 éve is lenne de velem ez már 9 éves korom óta ez van. akkor kezdtem le meghízni.
2013. jún. 12. 19:34
4/9 A kérdező kommentje:
a második válaszolónak üzenem: szerinted nekem mi volt a legelső gondolatom??? de mivel nem főzök magamra meg nem vásárolok magamra..így azt a tyűhe egészséges diétát nem dunám csinálni meg amúgy is fiatal vagyok és a szervezetemnek rengeteg mindenre szűksége van. a sporttal agyonhajszolni magam pedig nem fogom..hogy közben mellette meg zabálok.
2013. jún. 12. 19:36
5/9 anonim válasza:
sportolj és egészségesen egyél. Kerüld a cukros dolgokat nasikat. Ha sportolsz mindneképp alakulni fog a tested. De amugy is sokat fog változni a köcetkező években.
6/9 anonim válasza:
Talán nem kéne magdat agyon zabálni. Amugy a sport akkor is segit ha agyon zabálod magad, mivel nem fogsz ugy hizni, de a sport mellett általában nincs is akkora étvágya az embernek. Mit vársz? zabálni akarsz nem sportolni de nem hizni hanem még fogyni is??? Ez igy nem fog menni. Egy dolgot tudsz rendesen táplálkozni és sportolni más megoldás nincs. Ha ezeket nem akarod akkor ilyen maradsz.
7/9 anonim válasza:
Azzal azért nem egészen értek egyet, hogy a sport mellett nincs akkora étvágya az embernek. Pont az ellenkezőjét gondolom és tapasztalom is.
8/9 anonim válasza:
Én abban sem vagyok biztos, hogy tényleg olyan nagy hasa van a Kérdezőnek, csak szerintem megfertőzte az a hülye divat, hogy csak a csontsovány lányok szépek! De ez egyáltalán nem igaz. Ettől függetlenül a sport sosem árt, csak ne vidd túlzásba.
9/9 A kérdező kommentje:
nem zabálok.. nem is éheztetem magam..nem..tényleg nagy a hasam..és hidd el én is utálom aki divatból csontvázzá éhezteti magát..de ha már ilyen ítélkező emberek vannak itt nem csodálom hogy máshol milyenek vannak..azért aki segített a válaszával annak köszönöm! és csodálatos napot és jövőt kívánok nekik!
2013. jún. 14. 13:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!