Ha csíkos a mellem ez már igy fog maradni?
Figyelt kérdés
Terhesség után szoptatásnál sok tejem volt,és extrém módon megnőtt a mellem,és sugárirányban csunyán repedt a bőröm.
Aránylag feszes már de csíkos,és sztem párom ezért se akar olyan sokszor együttlenni velem,mert elég csunya,nem mondja de sztem ez az oka többek közt.
2010. júl. 21. 14:10
1/5 anonim válasza:
2/5 anonim válasza:
Igaz én még nem szültem, de hirtelen fogytam le betegség miatt 15 kilót és nekem is sok helyen lettek csíkjaim elmentem vele bőrgyógyászatra és ott nem tudtak semmi rendeset mondani elvileg valami lézeres cuccal ellehet távolítani meg jó drága kozmetikumokkal kenegetni ami talán szépít rajta de nem tüntetí el hidd el 19 évesen enegem is elkeserített....
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm elsö,de ez rettenet drága nekem.
Második:megértelek h elkeseredtél.szerencsére nem olyan helyen vagyok csikos ahol nyáron látszik(pl. has)
Végigprobálok pár kencét....
2010. júl. 21. 14:27
4/5 anonim válasza:
Ezeket striának hívják, így tudsz utánanézni, és sajnos lényegében csak megelőzni lehet.
5/5 A kérdező kommentje:
Tudom,de terhesség és szoptatás alatt ezeket a kencéket kerülni kell,amivel melőzhetném....akkor hogyan??
2010. júl. 21. 22:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!