Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogy mondjam el a BARÁTOMNAK?

Eva0822 kérdése:

Hogy mondjam el a BARÁTOMNAK?

Figyelt kérdés
Ma voltam dokinál gombásodásom van klion tabi és kúpot irt fel állitolag wc-ről szedhetem össze ő azt mondta.. A házi orvos pedig azt h nemi érintkezés utján akor most mi az igaz? Irt ki tablettát a páromnak is és hogy mondom el neki félek hogy le orditt vagy szakitt velem..
2013. jún. 12. 19:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
elöszöris ettől még lehet gyerked. Rengeteg pcos nő van (pl én is) mégis lehet gyerekE. Sokaknak ternészetes úton. van akinek csak segitséggel. Terheléses inzulin vizsgáltaon voltál már? mert ha nem addig nem lehet kijelenteni a PCOS-t. Az okát kell kezelni ami 99%-ban az inzulinrezisztencia. Ha ez javul, javul a ciklus is és lesz peteérés is. A másik hogy vannak
2013. jún. 12. 20:05
 12/20 anonim ***** válasza:

Bocsi véletlenül elküldtem,

szóval:

Vannak tb által támogatott meddőségi központok. Magáért a vizsgálatokért nem kell fizetni, csak a kezelésért ha kell, de ez most még nem aktuális neked ugysem 21 évesen.

A PCOS nem meddőség csak nehezitheti a teherbeesést. De sokan simán teherbe esnek igaz nagy a vetélés kockázata ha nincs kezelve. Majd ha oda jut a kapcsolatotok akkor elég ezen agyalnod. de ha bebizonyodik az inzulin rezisztencia akkor a 3-as kezeléssel nagy rá az esély hogy spontán siekrüljön majd. Ne nőgyógyászho járj hanem endokrinológudhoz menj. Ö kezeljen. A fogamzásgátló csak a tüneteket enyhiti az okot nem gyógyitja. Söt sok esetben ront a betegségen.

2013. jún. 12. 20:10
 13/20 anonim ***** válasza:
Ilyesmi sajnos előfordulhat. Megmondod, hogy ez van, és kész. Ha emiatt szakít veled, akkor hatalmas bunkó... Uszodából, wcről lehet ilyet kapni, erről igazán nem tehetsz ( idegen wcre azért többet ne ülj rá). Ha esetleg nemi, és te ártatlan vagy, akkor meg végképp nem szólhat semmit... Na de lényeg h normális pasi ilyenért nem szakít. Gyógyulást!
2013. jún. 12. 20:53
 14/20 anonim ***** válasza:
Hát én egy ilyen bunkó janival szóba sem állnék. Rázd le, mert mellette csak keserűség lesz az életed.
2013. jún. 12. 21:55
 15/20 A kérdező kommentje:
Tegnap nem tudtam beszélni vele mert a haverja is csatlakozot hozzánk a központba ..
2013. jún. 13. 11:56
 16/20 anonim ***** válasza:

Előszöris, bárhol össze lehet szedni fertőzést. Amit simán átadhatsz a párodnak úgy is, hogy nála nem okoz tüneteket. És fordítva is igaz, ő is átadhatja neked. Szóval ha nem akartok ping-pongozni, akkor jobb, ha mindkettőtöket kezelitek. Amúgy milyen oltári bunkó az az ember, aki kiakad azon, hogy a barátnője elkapott egy fertőzést? Ha ordít, szakít veled, fogd a cuccod, rohanj, és örülj hogy megszabadulsz egy ekkora paraszttól.

Másik, PCO mellett tényleg érdemes fogamzásgátló tablettát szedni? Ha egyszer az életben szeretnél még gyereket, sztem erről beszélj az orvosoddal.

2013. jún. 13. 13:36
 17/20 A kérdező kommentje:
A fogtabitt is ő irta ki mert a ciszták méretét csökkenti meg a menszeszemet is be kelene állitani de faszán szarakszik.. nah mindegy furcsa dolgok jöttek ki tegnap este a haverja meg a pasim szájábol.. nekem azt mondta h fáradt nem megyünk koncertre utána meg tegnap a haverja rá kérdezet és simán elmondta h ott volt.. meg a másik házát festette és nem is mondta h ki adta albérletbe egy csajnak aki ráadásul a hétvégén is ott volt segiteni.. ezt is tegnap a haverja kotyogta el..
2013. jún. 13. 20:25
 18/20 anonim ***** válasza:
az a baj hogy a ciklusodat beállitja de ez csak emsterséges dolog. Ha van inzulinrezisztenciád az tovább romlik mellette ha nincs kezelve. A másik hogyha abbahagyod akkot ujra nem lesz rendszeres. Nekem pl 9 hónapig nem jöt meg utána és még igy 4 év elteltével sem sikerült teherbe esni segitség nélkül. De ha védekezés miatt kell akkor szedd, jobb a biztonság. De egy terheléses inzulin vizsgálatra mindneképp menj el, mert jobb tudni.
2013. jún. 13. 21:07
 19/20 A kérdező kommentje:
hát kiváncsi vagyok mikor fog rám érni most is munka után elment a haverjával bevásárolni.. hát jo lenne beszélni vele de elégé parázok biztos azt fogja mondani h megcsaltam tuti az lesz..
2013. jún. 14. 19:30
 20/20 anonim ***** válasza:
Már ne haragudj, de minek is vagytok ti együtt? Volt már nekem is gyulladásom, gombám, meg egyéb nyalánkságok, de valahogy fel sem merült köztünk, hogy azért, mert valaki félrelép. Pedig messze nem tökéletes a kapcsolatunk.
2013. jún. 14. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!