Ez hüvelygomba?
-Néha elkezd viszketni a hüvelyem és ez csak úgy délután jön elő
-Soha nem éltem még nemi életet
-16 éves vagyok.
-a suliban nem mindig van wc papír és zsepim sincs mindig így nem tudom néha kitörölni pisilés után.
-Nincs fehér folyásom.
-csak szimplán nagyon viszket..DÉLUTÁN
-lehet hogy a tisztasági betétet kellene cserélni délután?
Segítsetek :(
Ezt csak is orvos tudja kideríteni vizsgálattal.
A viszketést nem csak fertőzés tudja okozni, hanem irritáció, allergia is. Ha pl. új fehérneműd van, új mosakodószered, akkor attól is viszkethet.
A tisztasági betét egyébként állandó használatra nem egészséges, mert nem tud tőle rendesen szellőzni a bőr.
És nem csak nemi életet élőknek lehet hüvelyi fertőzése. Még gyereknél is előfordulhat.
és ha végzel némi önkielégítést, attól elmúlik?
Amúgy a gomba nem feltétlen aktussal kerül rád. A gombák a meleg, nyirkos helyeket szeretik.
lehet a tisztaságitól is főleg ha illatositott. AZt sokan nem birják. Próbálj ki másikat vagy hogyha egyáltalán nem teszel be akkor is jelentkezik-e. Ha nincs folyásod felesleges is a tisztasági szerintem, ez ne egy kötelező dolog hogy muszáj használni. Én pl csak a mensi utáni utolsó napon szoktam amikor már csak maszat jön.
Attól hogy nem tudod mindog megtörölni nem kéne gond legyen, de azért vigyél magaddal zsepit az szerintem smmiböl nem áll, csak a komfort érzet miatt. 29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!