Két hét kezeletlen hüvelygombától lehet komolyabb bajom?
Kb. két hete vettem észre hogy van egy kicsi fehér folyásom és viszket.Még soha nem volt ilyenem ugyh nem is tudtam h mi van,vagy mit kéne csinálnom + azt hittem majd elmúlik magától.Na azóta kicsit utánajártam a dolgoknak és megtudtam h hüvelygombám van.Viszont még mindig nem kezltettem,de holnap fogok elmenni és veszek Canesten kombit.Nőgyógyásznál még sose voltam,meg anyukámnak se tudom hogy elmondani,ugyh rem. a canesten segít.Viszont ebből a két hétből lehet komolyabb bajom?
16L
Nem olyan durva,csak néha kicsit viszket és enyhe fehér folyásom van,ezért remélem hogy a canesten segít de ha nem fog akkor tényeg doki lesz..:/
köszi a választ!
Hogy bírod két hete ezt? Nekem már minden bajom volt, amikor csak a kialakulástól számítva két nappal tudtam elmenni dokihoz.
Szerintem beszélj anyukáddal. Tartom valószínűnek, hogy ő is átesett már ilyenen és biztosan segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!