Valaki : kérdése:
A két évig kezeletlen gomba okozhat meddőséget?
Figyelt kérdés
2012. aug. 21. 21:47
1/8 anonim válasza:
Hát elvileg igen, de én is az vagyok sajna és nem használ a canesten :/
2/8 anonim válasza:
Canesten... felír rá gyógyszert az orvos. tablettásat is meg hüvelykúpot is... nem canesten...
3/8 anonim válasza:
Hát elvileg a canesten gombára van, szóval hasson csak.
4/8 anonim válasza:
ha candida gomba arra nem elég a gyógyszer/kenőcs. Diéta nélkül sosem fog elmúlni.
5/8 anonim válasza:
Meg nekem is van.:( Holnap megyek nőgyógyászhoz.
6/8 anonim válasza:
igen, okozhat. A canesten néhány dologra olyan, mint halottnak a csók.
7/8 anonim válasza:
Igen, okozhat meddőséget a kezeletlen gomba, de a Canesten nem mindegyik fajta gombára jó! Ezért kell orvoshoz menni, hogy kiderüljön hogy mi bajod van, és ha tényleg gomba, akkor annak melyik fajtája, és ennek megfelelően kapsz kezelést!
8/8 A kérdező kommentje:
És annak valami jele kellene,hogy legyen? Ha már meddőségig fajult. Mert én október 2-re kaptam időpontot, de végülis magánorvoshoz megyek szeptemberben.
De nem is biztos,hogy gomba...fehér,sűrű bő folyásom van. Ennyi a tünetem. Azt se tudom kóros-e,csak sokallom...
2012. aug. 22. 13:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!