Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Gyakran simán ülve is érzem...

Gyakran simán ülve is érzem az intim szagomat (nem kellemetlen). Ez normális?

Figyelt kérdés
Ruhában, ülve is érzem, édeskés, kicsit kenyérre emlékeztető, alapvetően kellemesnek mondható szag, de normális, hogy ilyen erős?...
2009. okt. 9. 20:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
47%

Mosakodás?

Nem, nem normális.

2009. okt. 9. 20:46
 2/11 anonim ***** válasza:
86%
Valoszinu,hogy a nadragodnak van olyan szaga.Atvette a szagodat.
2009. okt. 9. 20:54
 3/11 anonim ***** válasza:
81%
igen, főleg a farmer tud ilyeneket produkálni :D
2009. okt. 9. 20:57
 4/11 A kérdező kommentje:
naponta tisztálkodom, nadrágot is váltok... és farmerban nem érzem, inkább a vékonyabb anyagú holmikban.
2009. okt. 9. 20:58
 5/11 anonim ***** válasza:
90%
Muszallas gatyaba be tud rohadni.Delutanra siman erezheted.
2009. okt. 9. 21:00
 6/11 anonim ***** válasza:
83%

Nem lehet, hogy valami fertőzésed, gombád van?

Normálisan tisztálkodva nincs "szaga" az embernek. Én legalábbis se magamon, se máson nem éreztem soha. Közelről se :)

(kivéve 2 napos erdei túra mosakodás nélkül.)

2009. okt. 9. 21:03
 7/11 A kérdező kommentje:

különben kapcsolatban van a ciklussal. a közepére erősebb lesz, máskor alig érezni...

elméletileg fertőzés is lehet, bár elég régóta fennáll ez a jelenség, más tüneteket nem észleltem.

2009. okt. 9. 21:14
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Könnyen lehet, hogy csak nagyon érzékeny a szaglásod, és szt is érzed, amit más nem. Mindenkinek van valamennyi szaga (és nem azért mert nem tisztálkodik rendesen), csak a legtöbben nem érzik, mivel a mai emberek többségének mar letompult a szaglása, különösen,ha dohányzik, vagy dohányos környezetben él.

Ha más nem érzi, akkor nincs semmi gond, ahogy leirod, ez normális.

2009. okt. 9. 21:50
 9/11 anonim ***** válasza:
Szia nekem 13 évesen volt ilyenem.Csak én nagyon éreztem,nagyon büdi volt,szerintem mások is érezték.Nagyon nagyon viszketett is.Nem szóltam senkinek,anyukám meg nem igazán törődött velem.Pedig szerintem tudhatta a szagokból.Kb 3-4 hétig szó szerint szenvedtem.Most már 18 éves vagyok,és már tudom hogy ez egy csúnya fertőzés volt,amit nem kezeltek ki....Nagyon remélem,hogy későbbiekben nem lesz ebből gond.Főleg a gyerekvállalásra gondolok.Szerintem nálad is valamijen fertőzés lesz.Szólj valakinek,ha fiatalka vagy,lehet h. cikinek érezheted,ezt a dolgot,de nehogy komolyabra forduljon.....
2009. okt. 10. 13:15
 10/11 anonim ***** válasza:
Az egyéb tünetet nem nagyon mutató baktériumos fertőzésnek szokott a kellemetlen szag az egyetlen jele lenni. De azt halszagnak szokták leírni.
2009. okt. 10. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!