Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől lett hüvelygombám?

Mitől lett hüvelygombám?

Figyelt kérdés
25 éves vagyok, volt egy kezdődő kapcsolatom, párszor együtt voltunk, de óvszerrel. Orális szex volt (ő nekem). A legutóbbi együttlét után kb 3. napon kezdtem el érezni, hogy valami nem stimmel. Előtte sose volt ilyenem, meg semmiféle fertőzésem, nem váltogatom a partnereimet. Viszont kb ugyanakkor vettem itthonra illatosított wc papírt, olyat amilyet eddig nem használtam. Melyik a valószínűbb, ha óvszerrel védekeztünk, elkaphattam valamit, vagy maga az óvszerre lettem allergiás, vagy orális úton kapta el valamit, lehetséges? A szájban sok baktérium van: Vagy a wc papír? Elkezdtem tegnap Canesten kombit használni, remélem hatni fog!

2013. jún. 11. 12:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
40%

Ne izgulj, a Canesten combi teljesen hatásos volt nekem,

Azóta sincs semmi bajom. (2 év).

Nem kell utána semmiféle tenyésztést csinálni, ha elmúlik.

2013. jún. 11. 15:33
 12/15 anonim ***** válasza:
40%

Elöttem szólóval egyetértek.

Nekem is tökéletes volt a Canesten.

Az utólagos tenyésztés meg badarság..

2013. jún. 11. 18:44
 13/15 anonim ***** válasza:
89%

Kedves utolsónak szólók!

Ha candia gomba okozta fertőzésetek volt, akkor persze, hogy jó volt a Canesten, hisz arra való! És mivel az egyik leggyakrabban fertőzést okozó gomba a candida, így általában a nők nagy része ezzel fertőződik. Viszont a candida gombán kívül még számos más gomba és nem csak gomba, hanem baktérium, illetve más kórokozó okozta hüvelyi fertőzések is vannak.

És azt, hogy konkrétan mi, azt meg csak a tenyésztés tudja kideríteni.

És nem írjatok már hülyeséget, hogy használat után nem kell tenyésztést csinálni. Ha candida gomba okozta a fertőzést, ami a Canesten hatására elmúlt, akkor persze, hogy nem kell. De ha nem múltak el a tünetek, vagy ha visszajönnek, akkor az azt jelenti, hogy nem volt jó a Canesten és olyankor kell tenyésztés, hogy célzottan lehessen valakit kezelni!

2013. jún. 11. 18:50
 14/15 A kérdező kommentje:

Hála ez égnek használ a krém és a tabletta!

Tudom, szerencsém volt, mert okozhatta volna más is a bajt...

2013. jún. 15. 16:10
 15/15 anonim ***** válasza:
Szia! Az orális szextől kaphattad el szerintem. Én is attól szoktam elkapni(erre most jöttem rá nemrég, hogy nekem mindig orál után jött elő)
2013. jún. 15. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!