Ha attól lett hüvelygombám, h túl sokat mosakodtam ott lent, , el fog múlni?
Attól nem igazán lehet gombád,mert túl sokat mosakszol..Attól inkább a hüvelyflórád változott meg.
De teljesen mindegy hogy gomba vagy hüvelyflóra gondod van,akkor is el kell menned a dokihoz,mert ő a tanult ember,és ő tudja megmondani,hogy pontosan mi is a bajod..Az orvostól nem kell félni,mert a vizsgálat nem fájdalmas,csak fura..Ha gombás vagy és nem kezeled később sokkal több gondod is lehet belőle mint gondolnád..
igen, lehet!
ha 100%-ig biztos vagy benne, hogy hüvelygomba, akkor menj le a patikába és vegyél cantesten combit. vény nélkül kapható. magától nem fog elmúlni
Kedves első, igenis lehet gombája, ha túl sokat mosakszik odalenn, és vegyszerekkel... Ott tiszta vízzel kell tisztálkodni, még a Lactacyd és társai is feleslegesek.
Valószínűleg igen, abból lett, hogy felborul a hüvelyflórája. Nekem még a bugyimon maradt mosószertől is vannak ilyen gondjaim. A dokim azt mondta, ne rohangáljak hozzá, használjam a Canesten Kombit, mert ő jónak tartja. :)
Ezt a háromkúpost nem ismerem, de felírom (sajna biztosan lesz alkalmam kipróbálni :S ).
Itt hányan vannak nőgyógyászok? Második,harmadik válaszadó esetleg az???
Mert hogy nagy nyugodtan ajánlanak kúpokat,gyógyszereket..
Nem ajánlani kéne,hanem el kell mennie orvoshoz..Mi van ha a szervezete allergiás a kúpra vagy kenőcsre?? Azért mert mondjuk ti nem vagytok allergiásak,rá,mert nektek bevált,még nem biztos,hogy a kérdezőnek is beválik.
"Ha 100%-ban biztos vagy benne hogy gomba..." hogy lenne benne biztos? Talán a kérdező is orvos??
és mi van ha hólyaghurutja van,vagy petefészek gyulladása??Akkor kezelje félre magát??
Kedves kérdező..Nem tudom hány éves vagy(megírhatnád) azt se tudom,hogy élsz-e nemi életet..De egy a lényeg,El kell menni nőgyógyászhoz..Nem olyan vészes..Hidd el nekem inkább 10-szer mennék a nődokihoz,mint egyszer fogászatra..
Ha még szűz vagy akkor a vizsgálat előtt mond el az orvosnak,és nagyon kedves,és óvatos lesz..Nem fáj a vizsgálat.
Ha szégyenlős vagy(én az vagyok,pedig már közel 40 éves vagyok) akkor vegyél fel hosszú pólót,így nem érzed magad olyan meztelennek..
Mindenképpen el kell menned az orvoshoz,mert a diagnózist mégiscsak az tud biztosat mondani aki erre szakosodott,aki ezt tanulta..Az egész vizsgálat nem fog 5 percnél tovább tartani..a többi idő amit bent töltesz beszélgetésből,adatok rögzítéséből áll.5 percet csak kibírsz nem??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!