Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha attól lett hüvelygombám, h...

Ha attól lett hüvelygombám, h túl sokat mosakodtam ott lent, , el fog múlni?

Figyelt kérdés
Félek az orvostól ... Lehet ennek vmi szövődménye?
2011. márc. 29. 17:40
 1/10 anonim ***** válasza:

Attól nem igazán lehet gombád,mert túl sokat mosakszol..Attól inkább a hüvelyflórád változott meg.

De teljesen mindegy hogy gomba vagy hüvelyflóra gondod van,akkor is el kell menned a dokihoz,mert ő a tanult ember,és ő tudja megmondani,hogy pontosan mi is a bajod..Az orvostól nem kell félni,mert a vizsgálat nem fájdalmas,csak fura..Ha gombás vagy és nem kezeled később sokkal több gondod is lehet belőle mint gondolnád..

2011. márc. 29. 17:46
 2/10 anonim ***** válasza:

igen, lehet!

ha 100%-ig biztos vagy benne, hogy hüvelygomba, akkor menj le a patikába és vegyél cantesten combit. vény nélkül kapható. magától nem fog elmúlni

2011. márc. 29. 17:47
 3/10 anonim ***** válasza:
A Pevaril G is van recept nélkül, 3 db kúp van benne. Úgyhogy ha nagyon nem akarsz orvoshoz menni, próbáld ki a canestent, és kérdezz rá a másikra is ha már ott vagy a gyógyszertárban.
2011. márc. 29. 17:52
 4/10 anonim ***** válasza:
Ne az orvostól félj, hanem attól, hogy saját magad kezelgesd... Mert pl. lehet, hogy elsőssorban a hólyagod van begyulladva, és az okozza a bajt ott is, hiszen a két kimenet közel van egymáshoz, s átterjedhet a fertőzés... Nekem pl. volt már többször is hólyaggyulladásom, s viszeketett ott lenn rendesen, nem is gondoltam volna, hogy nem ott van a főbaj. S nem lett volna valami sikeres a gyógyulás, ha csak az egyikre szedek valamit. Kaptam injekciókat, kúpot és krémet is, így jöttem rendbe.
2011. márc. 29. 18:00
 5/10 anonim ***** válasza:

Kedves első, igenis lehet gombája, ha túl sokat mosakszik odalenn, és vegyszerekkel... Ott tiszta vízzel kell tisztálkodni, még a Lactacyd és társai is feleslegesek.

Valószínűleg igen, abból lett, hogy felborul a hüvelyflórája. Nekem még a bugyimon maradt mosószertől is vannak ilyen gondjaim. A dokim azt mondta, ne rohangáljak hozzá, használjam a Canesten Kombit, mert ő jónak tartja. :)

Ezt a háromkúpost nem ismerem, de felírom (sajna biztosan lesz alkalmam kipróbálni :S ).

2011. márc. 29. 18:02
 6/10 anonim ***** válasza:
Ne az orvostól félj, hanem attól, hogy ha nem mész el hozzá, sokkal nagyobb baj lehet.
2011. márc. 29. 18:08
 7/10 anonim válasza:
Irány a doki, és ne szégyeld, mert exemnek én voltam ez első, és a gimiben dolgozva elkapta a wc-n, vagy valahol, elég gyakori, nem néz hülyének, meg is kérdezheted tőle ha már ott vagy, hogy hogy lehet még, és mire vigyázz legközelebb.
2011. márc. 29. 18:15
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, de könnyű ezt mondani ... :S
2011. márc. 29. 18:33
 9/10 anonim ***** válasza:
Canesten Combi?
2011. márc. 29. 19:09
 10/10 anonim ***** válasza:
18%

Itt hányan vannak nőgyógyászok? Második,harmadik válaszadó esetleg az???

Mert hogy nagy nyugodtan ajánlanak kúpokat,gyógyszereket..

Nem ajánlani kéne,hanem el kell mennie orvoshoz..Mi van ha a szervezete allergiás a kúpra vagy kenőcsre?? Azért mert mondjuk ti nem vagytok allergiásak,rá,mert nektek bevált,még nem biztos,hogy a kérdezőnek is beválik.

"Ha 100%-ban biztos vagy benne hogy gomba..." hogy lenne benne biztos? Talán a kérdező is orvos??

és mi van ha hólyaghurutja van,vagy petefészek gyulladása??Akkor kezelje félre magát??

Kedves kérdező..Nem tudom hány éves vagy(megírhatnád) azt se tudom,hogy élsz-e nemi életet..De egy a lényeg,El kell menni nőgyógyászhoz..Nem olyan vészes..Hidd el nekem inkább 10-szer mennék a nődokihoz,mint egyszer fogászatra..

Ha még szűz vagy akkor a vizsgálat előtt mond el az orvosnak,és nagyon kedves,és óvatos lesz..Nem fáj a vizsgálat.

Ha szégyenlős vagy(én az vagyok,pedig már közel 40 éves vagyok) akkor vegyél fel hosszú pólót,így nem érzed magad olyan meztelennek..

Mindenképpen el kell menned az orvoshoz,mert a diagnózist mégiscsak az tud biztosat mondani aki erre szakosodott,aki ezt tanulta..Az egész vizsgálat nem fog 5 percnél tovább tartani..a többi idő amit bent töltesz beszélgetésből,adatok rögzítéséből áll.5 percet csak kibírsz nem??

2011. márc. 29. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!