Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 29 hetes terhes vagyok, és...

29 hetes terhes vagyok, és szemfenékvizsgálatra kell mennem! Ez miböl áll? Fájdalmas?

Figyelt kérdés
2009. okt. 9. 12:25
 1/8 anonim ***** válasza:
80%
Dehogy fájdalmas! Belenéznek a szemedbe egy műszeren keresztül. Éles fénnyel megvilágítják, gyakce belevilágítnak a szemedbe és megnézik a szemfeneket. Ennyi. Hozzá sem érnek. A fény miatt picit képrázik utána a szemed és kész.
2009. okt. 9. 12:30
 2/8 anonim ***** válasza:
43%

Megnézik a szemed, és a feneked. :-)

Komolyan: Egy műszerrel belenéznek a szemedbe. Esetleg kapsz előtte egy szemcseppet, ami kitágítja a pupillád. Semmi vészes.

2009. okt. 9. 12:57
 3/8 anonim ***** válasza:
94%
Ki volt az a b*romarcú, aki lepotozta az elsőt????? Úgy van pontosan, ahogy leírta.
2009. okt. 9. 13:19
 4/8 anonim ***** válasza:

Csak furán fogsz látni a pupilla-tágulás miatt.

Én nemrég voltam, nekem kellemetlen volt, hogy folyton könnyeztem az erős fény miatt...

2009. okt. 9. 16:26
 5/8 anonim ***** válasza:
Én ma voltam szemfenék vizsgálaton, és annyiból állt, h egy sötét szobában, éles zseblámpaszerű vmivel belevilágítottak a szemembe. ennyyi az egész 13,5/l
2009. okt. 9. 16:29
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Hogy a f*szomba jön a szemfenékvizsgálathoz az, hogy terhes vagy? :DD
2009. okt. 9. 19:32
 7/8 anonim ***** válasza:

Utolsónak:

1. terhesség alatt gyakori az időszakos látásromlás

2. esetleg a kérdést feltevőnek magas a vérnyomása, ami nyírja a szemfenéki ereket. (Terhesség meglevő magas vérnyomást rosszabbítja, illetve előhozhatja. Szülés után ez is múlik, de addig is kezelni kell.)

2009. okt. 9. 21:28
 8/8 anonim ***** válasza:
Mivel érdemeltem ki a lepontozást? Kérem az illetőt, küldje el privátban, mert komolyan nem értem.
2009. okt. 12. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!