Tampon? Csajok!
Táborba megyek, és pont akkor fog megjönni. Nagyon régóta várom már ezt a tábort, és hát minden nap mennék fürdeni a balatonra. Úgy döntöttem, hogy kipróbálom a tampont, viszont még sosem használtam és eléggé félek. Plusz nem tudom, hogyan kell felhelyezni :/
Valaki tudna ebben segíteni? És légy szívesírjátok meg hány évesek vagytok, és mikor használtatok először!
Köszönöm előre is! :)
13/L
Hello. :) első használatra mindekép minit vegyél es ha kinyitod a dobozt benne van egy használati utasitas amin minden rajta van képek is. fő hogy nyugodt legyél és ne stresszelj. itt egy link amin részletesebben olvashatsz rola [link] én is 13 évesen probaltam ki Balatoni kirándulásunkon :) csak semmi stresszz
17/L
Én 19 éves vagyok, és 17 éves korom tájékán próbáltam ki talán először. Felhelyezni nagyon könnyű, főleg, amikor jó véres vagy (bocsánat), akkor a mini simán felcsusszan. Szerintem először úgy próbáld meg, hogy leguggolsz, és széttárod a lábad, és a középső ujjaddal felnyomod - de úgy, hogy az ujjad ütközésig menjen - mert ha nem tolod fel elég mélyre, csak a nyílásig, akkor fájni fog. Csak simán told az ujjad, ameddig megy, és akkor érezni sem fogod. Előtte alaposan szappannal moss kezet, és mindig ellenőrizd le, hogy gyenge húzásra nem szakad-e ki a tampon zsinórja (nem fog, csak jobb ellenőrizni :)) )...
Minit vegyél :) Gazdaságosabb is amúgy, mert ugyan annyi pénzért adnak belőle többet :P
Eleinte OB-t vettem, de áttértem a tescosra, fele annyiba se kerül és ugyan olyan jó :)
+Tegyél a tampon alá, amikor nem vagy vízben, első két napban rendes betétet, és utána is tisztaságit :)
Remélem segítettem, nyugodtan kérdezz még.
Ja, és fürdés után, miután kijöttél a vízből, és tudod, hogy nem mész vissza egy darabig, azonnal cserélj! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!