Szerintetek mit tegyek? :S
Figyelt kérdés
Nagyon félek hogy a táborba pont meglesz és pontosan nem tudom kiszámolni mert nekem változó valamikor 21 napra jön meg valamikor 20 valamikor 22 ha így jön meg akkor nem lesz meg.De volt egy olyan alkalom mikor nem masztiztam és akkor 28 napra jött meg ha masztizom akkor pedig 20-21-22 ennek lehet köze ehhez vagy csak véletlenül jött meg pont abban a hónapban 28 napra? mit tegyeek?:S2013. jún. 8. 10:45
1/5 anonim válasza:
Használj betétet. Más lány is menstruál.
2/5 anonim válasza:
Sajnos ilyen ez a menstruáció. Mást nem tudsz csinálni, mint hogy viszel magaddal a táborba elegendő betétet, gyógyszert. Amúgy szerintem a masztinak nincs sok köze hozzá.
Most nekem is úgy van, hogy valószínűleg a nyaralás előtt, alatt fog megjönni valamikor. :(
3/5 A kérdező kommentje:
alapból belenyugodok.csak akkor nem ha a masztinak van ehhez köze mert akkor elcseszem a tábort a hülyeségem miatt
2013. jún. 8. 10:55
4/5 anonim válasza:
Első vagyok. Nincs köze a két dolognak egymáshoz.
5/5 A kérdező kommentje:
hát remélem:) köszönöm a válaszodat
2013. jún. 8. 11:09
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!