Valaki el tudna magyarazni milyen a laparoszkopias mutet? Fulitol-farkaig (endometriozis eseten)
Hol fogják csinálni?
Nekem a SOTE 1-esen volt. Előző nap kellett bemenni, kaptam beöntést, onnan már nem lehetett enni. Éjfélig lehetett még inni. Estére adtak egy nyugtatót, de nem tudom, hogy hatott-e, mert elaludtam simán. Másnap reggel fürdés, kórházi köntös, szintén nyugtató. Itt sem volt időm kivárni, hogy hatása legyen, mert már jött is a műts fiú, hogy induljunk. A műtőbe saját lábon mentem be, felfeküdtem, befáslizták a lábam, raktak tappancsokat a fejemre, mellkasomra. Szúrtak egy vénát a kézfejbe, majd adták az első szert, ami szédülést okozott, és onnantól se kép, se hang. :) De nem rossz érzés egyáltalán és nem is félelmetes. Utána az intenzíven ébredtem, én sajnos hánytam, de ez sem vészes amúgy. Tök hamar jól is lettem és mehettem vissza a szobámba. Aznap még fájt a hasam, de estére már elég jó lett. Szerintem az egész nem is vészes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!