Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mivel töltsem a mai napom?

Mivel töltsem a mai napom?

Figyelt kérdés

Ma reggel megjött a menstruációm ,így nem kell suliba mennem, mert ilyenkor mindig nagyon rosszul vagyok és a vérzésem is erős az első három napban.Annyira rossz ,hogy ez az egész hétvégémet elrontja :(

Szerintetek mit csináljak ma egyedül otthon?

Nem akarok egész nap az ágyban maradni és sajnáltatni magam.

Mondjuk megcsinálhatom az edzésprogramom vagy attól csak még rosszabb lesz?

Előre is köszönöm a válaszokat!

15/L

2013. jún. 7. 08:11
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Edzeni menstruáció alatt nem szoktak. Ennyi erővel suliba is mehettél volna! Én egyébként nem is értem miért engednek ilyet neked a szüleid. De ez már a Ti dolgotok. Szóval én nem edzenék semmiképp. Nézz filmet, hallgass zenét, főzz valami ebédet, tedd magad hasznossá.
2013. jún. 7. 08:17
 2/3 anonim ***** válasza:
90%
Ha edzeni tudnál, akkor miért nem mentél suliba?
2013. jún. 7. 08:56
 3/3 anonim ***** válasza:
84%
Sokat én sem tudok írni, voltaképpen az első leírt mindent. Hm, bárcsak én is mindig felmentőt kapnék, amikor megjön. Legyen ez suli, munkahely, élet, stb...élvezd ki, amíg még megteheted! 19/L
2013. jún. 7. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!