baromian izzadom és sajnos büdös is vagyok és ez nagyon idegesít undorodok magamtól de nem tudok mit tenni..eddig bármilyen dezodort használtam egy ideig hatott de aztán nem.
Néha a tenyerem is izzad a lábam mindig tehát erre is kéne valami meg ugye hónaljra
Az izzadtság akkor lesz büdös, ha sokáig marad a bőrön. Mindennapi mosakodás után próbáld ki a hintőport esetleg. Az izzadásgátlók nem jók, mert nem tesznek jót a bőrnek a pórusok eltömésével.
2013. jún. 6. 14:21
2/15 anonim válasza:
A hintőport és a gyógyszertárban kapható dezodorokat ajánlom. :)
2013. jún. 6. 14:37
3/15 anonim válasza:
Ugyan olyan vagyok mint te és nekem se segített semmi, de az old spice stift rohadt jó és hatásos !
2013. jún. 6. 14:48
4/15 anonim válasza:
Opsz, bocsi előző vagyok, nem tudtam, hogy nő vagy utána vettem észre :D
2013. jún. 6. 14:49
5/15 anonim válasza:
Attól büdös az izzadság mert tele van bacikkal:)
LEvendula olaj és teafa olaj! Ezeket ajánlom. Persze nem az illóolajat. LEhet kapni bio boltban de gyógyszer tárban is. A teafa olaj megöli a bacikat így tuti nem leszel büdös. De ott a szódabikarbóna is. Kiváló nedvszívó és a testszagért felelős baktériumokat is kiírtja. Borotválkozni is szükséges mert a szőrön ottmaradnak az izzadság cseppek. Az se mindegy mennyit iszik meg mit eszik az ember. Sok folyadékot fogyassz! Mindenesetre ha súlyos a helyzet akkor okozhatja fertőzés, hormonzavar.
2013. jún. 6. 14:54
6/15 anonim válasza:
gyógyszertárban* Bocsi a hibákért, siettem. :)
2013. jún. 6. 14:54
7/15 anonim válasza:
Amúgy anyukámnak is ilyen gondja van.. ő teafaolajat használt.. aztán miután enyhült áttért az old spice stift. Szóval az előttem kommentelő jól szólt! :D Ha férfiaknak van..ha nem kiváló termék! :D
2013. jún. 6. 14:56
8/15 anonim válasza:
solutio antisudorica- kb 300 ft. Két nap múlva azonnal megszűnik az izzadás.
2013. jún. 6. 15:02
9/15 A kérdező kommentje:
és ez a teafaolajat hogy kell használni?
2013. jún. 6. 15:03
10/15 anonim válasza:
vattát bevizezed arra csepegtetsz és megtörlöd vele magad. lehet közvetlenül a bőrre is csepegtetni csak elég erős úgyhogy jobb kicsit higitva és nem közvetlenül. Sok mindenre jó. A láb izzadására, szagára is mivel gombaölő hatása is van. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!