Laktóz érzékenyek számára használ a Clotilbegyt gyógyszer?
Laktózérzékeny és laktózérzékeny közt is van különbség. Az a mennyiség, amit a gyógyszerekbe kevernek minimális. Van aki rosszul van tőle, de a többségünk meg se érzi.
A baba projektnek nem árt, max. ha nagyon érzékeny vagy akkor hasmenés, kiütés stb tüneteid lesznek ugye a laktóz miatt. Vagy amid épp szokott lenni.
Ha továbbra is para vagy tudok még egy módszert én ezt szoktam csinálni. Lactase a neve a készítménynek. Ez egy laktázt tartalmazó gyógyszer. Vényre és vény nélkül is kapható. Érdemes a vényeset kérni, mert sokkal olcsóbb és háziorvos is kiírja. Én úgy szedem, hogy negyed lactase/gyógyszer.
Az erősen bebacna, ha 100 g laktóz lenne benne. Tudod te mennyi 100g? 10 dkg. Láttál már 10 dkg felvágottat?:D
Szerinted annyi laktóz van egy icipici tablettában?:DDDD
1. kommentelő
Én nem a laktóz mellékhatásaitól tartok, hanem hogy az miatt esetleg nem szívódik fel kellően a gyógyszer és nem lesz hatásos. Mindenesetre köszönöm a válaszod.
2. kommentelő
Köszönöm, hogy ennyire segítőkész vagy és magára a kérdésre válaszoltál -.- Lemaradt egy m betű a g előtt (nyilván gépelési hiba) , de persze rögtön bele kell kötni az emberbe, na mindegy, azért köszönöm a felvilágosítást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!