Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Jár valamelyikőtök maszek...

Jár valamelyikőtök maszek nőgyógyászhoz?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi hogy maszek dokinál kinek mennyire kerül szimplán egy receptírás?
2009. okt. 8. 07:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia! Maszek alatt a magánrendelést érted? :) Nekem ingyen van a recept, az én dokim soha egy fillért nem fogad el receptért! Igaz az évenkénti vizsgálat 7000ft....
2009. okt. 8. 08:34
 2/6 A kérdező kommentje:
Nekem 5ezret kért legutóbb mikor legelösször mentem azzal h fogalmzásgátlót akarok szedni.Most azonban elfogyott és íratnom kell receptet.Nem tudom miért de valamiért nekem az rémlik mintha azt mondta vna hogy 600ft...
2009. okt. 8. 08:41
 3/6 anonim ***** válasza:
A fogamzásgátlót a háziorvos is felírja ingyen.
2009. okt. 8. 12:46
 4/6 anonim válasza:
Én 10.000Ft-ért járok magánorvosi vizsgálatra, s ha csak fogamzásgátlók kérek, akkor nem kérnek pénzt, mert azt nálunk a titkárnő intézi külön az orvossal. Én csak elkérem, ők odaadják.
2009. okt. 8. 13:03
 5/6 anonim ***** válasza:

nekem a recept 1000 ft volt

aztán váltottam, mostmár háziorvos írja fel ingyen

2009. okt. 8. 13:44
 6/6 anonim ***** válasza:
Mivel már túl vagy a nőgyogyi vizsgálaton és annak alapján kaptál egy megfelelő fogamzásgátlót, innen kezdve nyugodtan kiirathatod (ingyenesen!) a háziorvossal.
2009. okt. 8. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!