Fel vagyok fázva, csíp. Hallottam olyanról, hogy az jót tesz, ha beleülök sós vízbe. Ez igaz? Jobb lesz, kipróbáljam?
Figyelt kérdés
2013. jún. 5. 13:48
1/9 A kérdező kommentje:
*felvagyok
2013. jún. 5. 13:48
2/9 anonim válasza:
Ártani nem árthat a sós víz, de van jobb is:
3/9 anonim válasza:
Gyogyszeres kezelest igenyel! Kiegeszito kezeleskent lehet ulofurdot venni, de gyogynovenyekbol, mint mezei zsurlo, cickafarkfu, csalan, kamilla stb., aminek gyogyito hatasa is van. Belsoleg szinten lehet teakat fogyasztanod.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi.Nem szeretnék orvoshoz menni,mert 2 hete is ki voltam írva,mert hánytam.Csak voltam kirándulni és felfáztam ettől a rossz időtől. :S
2013. jún. 5. 13:57
6/9 anonim válasza:
Mégiscsak jobb lenne orvoshoz menni.
7/9 anonim válasza:
Ki lehet próbálni, ártani nem árthat.
1 kg sót oldj fel annyi forró vízben, amennyi ha beleülsz, ellepi a vese tájékodat is.
Ücsörögj benne jó fél órát!
9/9 anonim válasza:
egyáltalán nem biztos h baktérium. nekem az alacsony vérnyomásom okozta. hiába tömködött a dokim antibiotikummal, semmit sem használt 2 hónap alatt 3x felfáztam. nekem a cickafark-mezei zsurló tea segített. nagyon jó azóta ha érzem h sűrűn kell kimennem mindig iszok egyet, csak jót tesz. próbáld ki :) nem kell egyből gyógyszerekkel mérgezd magad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!