SÜRGŐS! Menstruáció előrehozása vagy eltolása?
ebben a hónapban mennénk jövőhéten egy kirándulásra ami 3 napos lenne.A három nap alatt csak fürdenénk..de nekem pont akkor lesz meg.Nemrég 2 hetet késett... De nem szeretném kihagyni emiatt a fürdőzést :cc.Tabletta nélkül megoldható ez? Ha holnapig nem jön meg..és nem segítetek akkor megszívtam c':
13/L
A saját tapasztalatom írom le, mely persze nem biztos, hogy mindenki másnál ugyan így beválik:
A párommal két hetente tudunk csak találkozni a nagy távolság miatt. Most először csináltam ilyet, mivel pont arra a hétvégére esett volna a menstruációm. Egy héttel a várt időpont előtt naponta kétszer nagyon meleg vízben áztattam magam meg utána iszogattam vörös bort is. Ez nem segített, így az utolsó három napban kezdtem bele a citromleves megoldásba, hogy késleltessem a havimat. Bevált! Nem vittem túlzásba, jó citromos teát ittam egész nap, de figyeltem hogy ne vigyem túlzásba se. Miután párom elment, utána rá két napra jött meg a menstruációm! Sokszor ugyan nem szabad ezt megcsinálni, hiszen tönkre teszi a szervezeted, de vész esetekben alkalmazható
Mivel teszi a tönkre a szervezetet? Vagy inkább mi teszi tönkre? A citromos tea? :D És azokkal mi a helyzet, akik naponta szednek fogamzásgátlót, hormonokkal pumpálják tele a szervezetüket rendszeresen? Nekik mi a tanácsod? :D
...tönkreteszi a citromos tea...röhögnöm kell! :D
Régi a kérdés, de aki majd rákeres, annak még a hasznára válhat. :)
Az a gyakorlat, a csípőriszás, amit a 6. válaszoló írt nekem is bevált. Szintén nálam is az volt a gond, hogy már meg kellett volna hogy jöjjön, két hetet is késett.
Aztán még az este éjfélkor ugrabugráltam az Elvis számra és másnap délben meg is jött. :D
Szóval érdemes kipróbálni, ha valaki ezzel bajlódik, nálam szokásos hogy késik, de már meg voltam ijedve kicsit. :)
Úgyhogy hajrá! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!