A lánykanőgyógyász belém nyúl ha csak azért megyek hozzá, mert mensi görcsökre szeretnék fogamzásgátlót iratni?
mi az lánykanógyógyász?
szűz vagy nyugi, nyilván logikus, ezt megkérdezi, szóval nem úgy vizsgál, mint aki már nem az, N
Általában végbélen keresztül szoktak vizsgálni.
Vérvételre is számíthatsz, ha nem kér, akkor gyanús, inkább menj máshoz.
19:24-es : Másnéven gyereknőgyógyász.
De akkor honnan fogja tudni milyen fogamzásgátlót írjon fel? Vagy ezt egy Röntgen felvételből kideríti?
4-es: Ez egyre rosszabb.. :/ xD
Több orvosnál is jártunk, hogy mit tegyünk a görcsök ellen mert a görcsoldók olyanok mintha cukorkát ennék, semmi hatásuk. Egyedül az inekciók, de ettől a rengeteg inekciótól (2éve folyamatosan) meddővé válhatok, szóval csak ez maradt és állítólag sokan szednek görcsökre fogamzásgátlót ( Ha hazudok, akkor az orvosok után )
4-es vagyok: Értem, sajnálom :/ Én is voltam ilyen helyzetben, engem elküldtek ultrahangra, azért írtam, hogy lehet, hogy téged is elküldenek.
Amúgy ez az eset teljesen más, ha nem ellenjavallt valami miatt - pl. trombózisveszély- akkor valószínűleg felírja.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!