Dinus87 kérdése:
Clostilbegytet szedtem de még nem jeletkezett a mensim ez mitöl lehet?
Figyelt kérdés
Sosem volt a mensim rendszeres hormonális zavaraim miatt.De ez elmúlt hónapokban pecsételő vérzés jelentkezet és egy hónapban többször is. Nőgyógyászt felkerestem.Megvizsgált ultrahangra küldött mindet rendben talált.Tovább küldött az endokrinologiára ahol vérvételre küldtek.A vérvétel alapján Lh szintem meghaladja a norm felső határát, az androstendion és DHEAS emelkedet.Az orvos Divinát írt ki hogy normálisan meg jöjön és a ciklus 3napjátol napi 2szem clostilbegyt kelett szednem.Mire elkeztem volna szedni a Divinát meg jött magától és normálisna a vérzésem így hát a a mesim harmadik napjátol elkeztem szedni a Clostilbegyt.A ciklus 21-23napján vérvételre voltam vissza az eredmény majd Junius végén lesz meg.De a mensim még most sem jött meg.Talán már teherbe is estem volna?Nagyon örülnék neki!!!2013. máj. 31. 21:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!