Pipis kérdése:
Clostilbegytet utáni vérzés mire utal?
Figyelt kérdés
Azért lett felírva mert a fogamzásgátló után nem jött meg. Norcolutot szedtem először, attól volt egy megvonásos vérzésem, ennek az 5. napjától szedtem 5 napig napi 2 szem clostilbegytet. Az utolsó szem beszedése óta 18 nap telt el, ma megjött, bár nem teljesen olyan, mint a megszokott. Ez mire utal, mit jelent? Az orvosomat most nem tudom hívni, ezért gondoltam addig talánvan valakinek itt tapasztalata.2012. okt. 27. 20:00
1/3 anonim válasza:
Ez semmire, majd megjön normálisan. Viszont az, hogy az orvosod minden nélkül felírta, az az arra, hogy nemnormális.
Gondolom UH-t sem csinált azóta, hogy beszedted a gyógyszert.
2/3 A kérdező kommentje:
Vizsgálat után írta fel, és nem először kaptam. UH valóban nem volt, de úgy tudtam az csak annak számít aki a teherbeesés miatt szedi.
2012. okt. 27. 20:06
3/3 anonim válasza:
Milyen vizsgálat, hormon?
Megnézte legalább ezeket: TSH, fT4, fT3, FSH, LH, prolaktin, progeszteron, tesztoszteron, ösztradiol?
UH pedig nem azért fontos, mert valaki babát szeretne. Hanem azért, mert simán túlstimulálhatja a petefészkeket, simán előfordulhat, hogy ciszta/ciszták lesz(nek), stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!