Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ugy-e nincs gond?

Ugy-e nincs gond?

Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok és az utolsó menstruációm április 27.-én jött meg , mostmár megkéne jöjjön a következő is elméletileg,hiszen a melleim is megvannak duzzadva és néha érzem,hogy görcsöl is lent.Viszont a barátommal félünk,nehogy baj legyen hiszen óvszer nélkül is csináltuk és attól félünk,hogy ebbe a hónapba kimarad a menstruációm s az pedig csak egy dolgot jelenthet... szerintetek?
2013. máj. 29. 18:34
 1/7 anonim ***** válasza:
89%

Ha nem védekeztetek, akkor nyilván lehetsz terhes. Ennyi logikád azért 20 évesen is lehetne.

Ha nem akartok még gyereket, miért esik olyan baromira nehezetekre felhúzni az óvszert, vagy keresni egyéb védekezési módot?

2013. máj. 29. 18:40
 2/7 A kérdező kommentje:
Nemvolt nálunk és azért,de mindig ügyeltünk,hogy mielőtt ő elmenne vegye ki.
2013. máj. 29. 18:41
 3/7 anonim ***** válasza:
gyakori a terhesség megszakitás mellett. Vegyél tesztet ha nem jön meg.
2013. máj. 29. 18:52
 4/7 anonim ***** válasza:
Csinálj tesztet.
2013. máj. 29. 18:55
 5/7 anonim ***** válasza:
89%

"Nemvolt nálunk és azért,de mindig ügyeltünk,hogy mielőtt ő elmenne vegye ki."

1. Gondolom boltról még soha nem hallottatok.

2. Máshogy nem lehet megoldani egymás kielégítését, mi?

3. A megszakítás nem sokat ér. 100 nőből egy év alatt 40 terhes lesz ezzel a módszerrel. Lehet, hogy neked ilyen hamar sikerült.

Talán növessz észt, ha már ennyi idős vagy.

2013. máj. 29. 18:56
 6/7 anonim ***** válasza:
Én nem bántalak. Várj még kb. három napot. Ha mégis baj lett a teszt kimutatja. De gyógyszertárit vegyél mert az biztosabb. Sajnos előfordulhatnak balesetek, de ha bepánikolsz előre, a stresztől még tovább fog késni. Mellesleg annyit megtehetsz, hogyha minden ok, vigyáztok, legyen óvszer és szerintem egy alacsony hormontartalmú fog.gátlóról is lehet gondolkodni.
2013. máj. 30. 12:15
 7/7 anonim ***** válasza:
én már kábé feleannyi idősen,mint te,tudtam már hogy az előváladékban is vannak már spermák,szóval tök mindegy hogyan,de ha sperma kerül a hüvelybe,szinte garantált a gyerek.
2013. máj. 30. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!