Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Volt, hogy azt mondta a doki,...

Volt, hogy azt mondta a doki, hogy méhszájsebed van egy másik meg azt hogy nem?

Figyelt kérdés
2013. máj. 29. 12:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én egy főorvos nőhöz járok, szülés után 2 évre közölte,hogy kis méhszájsebem van, mondtam neki,hogy ez valami komoly? Mert eddig még nem volt. Erre ő,hogy biztos volt,csak eddig még nem mondta egy orvos se! Azt is mondta,hogy a nők 80 % -ának van. Teendő nincs vele,kúpot irt fel és ennyi. Azt is olvastam,hogy a méhszájsebet nem is kell kezelni,nemhogy műteni,mert az nem igazi seb,bajt nem okoz,és véd a méhnyakrák ellen,mert pontosabban lehet mintát venni rákszűréshez. Szóval a te orvosod vagy tájékozatlan,vagy mániákus operáló,vagy a pénzre megy,mert durva,hogy előre pénzt kér,ezért fel is lehetne jelenteni,ha sztk-s orvos!
2013. máj. 31. 13:51
 12/13 anonim ***** válasza:
Valami tényleg nem stimmel a történetben. Tényleg nagyon gyakori a méhszájseb, de olyanról még nem hallottam, hogy valaki azt se tudja h van neki, semmi panaszt nem okoz, de doki egyből műtéttel gyógyítja.. Ugye már nem ehhez dokihoz jársz?? És másoknak is műtétet javasolt, akiknél talált méhszájsebet, vagy ezt már nem tudod?
2013. máj. 31. 15:48
 13/13 A kérdező kommentje:
De tudom,mivel barátnőimről van szó,és igen,mindegyiknek műtétet javasolt! Azóta eltűnt ez az orvos,de előtte nem is találkoztam a nevével,szóval szerintem akkor kerülhetett oda. Én már más városba járok orvoshoz!
2013. máj. 31. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!