Volt, hogy azt mondta a doki, hogy méhszájsebed van egy
másik meg azt hogy nem?
Nem volt. Én 1 orvoshoz járok. De amúgy meg néhány hónap alatt elmúlhat.
2013. máj. 29. 12:58
2/13 A kérdező kommentje:
Dokinál voltam, aki megállapította,hogy méhszájsebem van, meg is műtött!
Utána több barátnőm is volt nála,mindegyiknek azt mondta,hogy méhszájsebe van, az egyik elment egy másikhoz is,ő nem talált semmit!
Hát ez érdekes.. de mikor téged műtött, akkor csak volt nyoma az állítólagos méhszájsebednek a leleteken vagy nem? Nekem mikor sebem volt hyperceratosis volt a leletemen és fagyasztás után is a kontrollon.
2013. máj. 29. 13:42
4/13 A kérdező kommentje:
hát ha jól emlékszem rá volt írva, nekem loop kacs-csal csinálta.
Arra gyanakszol h a doki mindenkit megműt és lehet ok nélkül vagy csak nem vagy benne biztos h jó orvos?
2013. máj. 29. 16:12
6/13 A kérdező kommentje:
Fiatal voltam és naív,nem gondoltam volna,hogy valótlant állít, 20ezer volt a műtét amit előre elkért pedig nem magánrendelésre jártam hozzá.Utána mesélték az ismerőseim,hogy nekik is méhszájsebet állapított meg amit más orvos nem támasztatott alá.
De panaszaid csak voltak, amúgy nem mentél volna bele a műtétbe sem. Nekem az a furcsa, hogy fiatal voltál, de akkora méhszájsebed volt, hogy egyből műtötte és nem is próbálta ecsetelni vagy fagyasztani, nekem is volt méhszájsebem, 2 évig kúpokkal próbálkoztunk, majd meguntam és fagyasztotta a dokim. Sztkba járok, 2 perc volt a fagyasztás, méhszájsebem néha kijön, de kúpra most jól reagál és egy petákot sem kért érte a doki. Szóval nekem az a furcsa, hogy műtét volt a kezelés egyből. Én 27 voltam mikor fagyasztottak, fél évig voltam teljesen gyógyult, utána kezdett visszatérni, akkor került szóba a műtét, mint egyetlen végleges megoldás. De a dokim és én is úgy gondoltuk, hogy előbb inkább fagyasztani kellene megint, mint hogy egyből műtétbe vágnánk bele 27 évesen szülés előtt.
2013. máj. 30. 13:02
8/13 A kérdező kommentje:
Én sem szültem még akkor. 20 vagy 21 éves volt, nem volt semmi panaszom, rákszűrésre mentem orvoshoz, akkor mondta hogy ez van.
Semmi panaszod nem volt?? Egy méhszájsebnek csak kellene lennie tünetének, pláne ha a dokid olyan állapotúnak ítélte meg, hogy műtötte - szerintem. A kolléganőmnek is fagyasztottak 1 éve, neki például tényleg semmi panasza nem volt, meg is lepődött, amikor mondta a dokija h sebe van és le kellene fagyasztani. Nála annyi volt amit ő az egészből érzékelt, hogy rákszűrésnél durván vérezni kezdett, de ezen kívül semmi más rendellenes nem volt.
Nem volt senki a környékeden mikor ez történt, aki elvitt volna egy másik dokihoz, hogy tényleg szükséged van-e a műtétre? :(
2013. máj. 30. 13:21
10/13 A kérdező kommentje:
Azért nem mentem másik orvoshoz,mert meg sem fordult a fejemben,hogy nem mond igazat. Nem is tudtam,hogy mi az a méhszájseb.
Kapcsolódó kérdések: