Mindig késik a menstruációm, és mikor elmegyek azt mondja cysta, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nagyon fiatal vagyok még, mindig késik, vagy nem jön meg, 5 éve menstruálok, egy időben rendesen megjött aztán az utóbbi időben késve, vagy kimarad. Rengeteg vér jön, nagyon görcsölök mindig, rengeteg fájdalomcsillapítót szedek olyankor. Mit tegyek? valaki tapasztalt már ilyet ?2013. máj. 28. 19:35
1/4 anonim válasza:
Mi az, hogy "elmegyek azt mondja cysta"? Nőgyógyász mondta? Milyen cysta, mekkora és mennyi? Policysta? Menjél endokrinológushoz, ha az.
2/4 A kérdező kommentje:
csak annyit mond hogy cysta, majd felszívódik.
2013. máj. 28. 19:56
3/4 anonim válasza:
Megnézett ultrahanggal? Láttad a monitort? Mit láttál?
4/4 A kérdező kommentje:
Meg, hát ilyen fehér foltokat láttam, megilyedtem de mindig azt mondja majd elmúlik.
2013. jún. 5. 20:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!