Probléma lehet az, ha kb.10 napig tart a menstruációm?
Figyelt kérdés
Kb.3 hónapja észlelem ezt a jelenséget,de még orvosnál nem voltam,sosincs rá időm munka mellett.Szerintetek szakítsak rá időt egy vizsgálatra,vagy várjak még?2013. máj. 25. 18:37
11/16 A kérdező kommentje:
Azé' mondjuk én tettem fel a kérdést,úgyhogy koncentráljunk arra! Nem tudom ilyenkor hol a moderátor! Aki kíváncsi valamire,írjon ki egy kérdést,és ne az én oldalamon levelezgessen. Köszi!
Tehát itt az én ügyemmel foglalkozunk,úgyhogy lehet írni a válaszokat az általam feltett kérdésre,vagy ha nem,akkor viszont látásra!
2013. máj. 26. 19:58
13/16 anonim válasza:
Kedves Cikikutyus!
Alapjában igazad van, de azért annyi megértés lehetne benned, hogy ha egy 12 éves kislánynak ilyen gondja támad, akkor adhassonvalaki gyorsan tanácsot neki.
Szerintem ettől még nem felejtkezünk el a te gondodról.
14/16 A kérdező kommentje:
Persze,ez igaz,de erre az esetre találták fel azt a lehetőséget,hogy kérdést írjon ki,és akkor mégtöbb választ kaphat. Bár,úgy látom az előtted lévő kommentelő is rendkívül tartalmas választ adott a kérdésre,ilyen hozzászólások miatt kár feljönni erre az oldalra. Úgyhogy látom itt is megy a tipikus magyar szokás,hogy kárörvendés,vagy semmitmondó hozzászólások mennek.Gratulálok!
2013. máj. 27. 16:22
15/16 anonim válasza:
Ha a 10 napig tartó menstruációd erős vérzéssel jár, akkor azt okozhatja mióma. Nőgyógyászati ultrahangra kéne menned.
16/16 A kérdező kommentje:
Csak 3-4 napig erős,utána csak szivárog egy kicsit,de érdekes,hogy máskor 5 nap alatt lejátszódott az egész,most meg közel 10 napig elhúzódik.
2013. máj. 27. 16:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!