Szoktak a lányok erős menzeszre vagy biztonságból pelenkát használni?
Figyelt kérdés
Elég erős vérzésem szokott néha lenni (még egészséges szinten). Sokszor elő szokott fodulni hogy véres lett a gatya illetve a pizsama, erre mondták hogy próbáljak meg tampont használni, de nem megy :/ . Illetve esténként főleg azért gyanítom hogy átázok mert ilyen "érdekes" pózban alszok mindig :D Gondolom lehet hogy az amiatt van?
Bár lehet elég furán hangzik, de arra gondoltam hogy gyógyszertárakból lehet kapni felnőtt méretben pelenkát. Ti használnátok/használtátok ilyen esetekre?
2013. máj. 25. 12:04
11/13 anonim válasza:
#1, ha szerinted elég az éjszakai betét 2-3 óránként cserélve, akkor te nem tudod, milyen egy igazán erős vérzés!
Kérdező! Bizony, volt már rá alkalom, hogy éjjelre pelenkát használtam, sőt, a fenekem alá tettem egy pelenkaszerű terítőt.
13/13 anonim válasza:
Én csak Tena comfort mini supert használok és cselbe nem hagyott sose. És mindig csal aszt használok éjjel nappal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!