Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ma reggel amikor pisiltem...

Ma reggel amikor pisiltem irtóra szúrt az alhasam?

Figyelt kérdés

Szóval ma reggel mentem pisilni, szokás szerint, és amikor "kinyitottam a csapot", hirtelen elkezdett szúrni az alhasam, de nem a húgycsövem, ez a fájdalom bal oldalon volt, ahol a petefészkemet feltételezem. és amikor abbahagytam, már nem szúrt egyáltalán, szóval annyira szenvedtem, hogy csak szakaszokban tudtam pisilni, mert nagyon fájt. mi a fene ez?

ne haragudjatok, ha rosszul fogalmaztam meg.

2013. máj. 25. 10:53
 1/7 anonim ***** válasza:
Igyál nagyon folyadékot, kamillába is beleülhetsz, de ha hétfőig sem lesz jobb, akkor mindenképpen menj orvoshoz!
2013. máj. 25. 10:56
 2/7 anonim válasza:
Lehetséges, hogy felfáztál, de akkor is előfordulhat ilyen, ha egy idegen helyen a wc-ből visszafröccsen (nem tudom, hogy fogalmazzak) a csészéből a vìz.
2013. máj. 25. 11:04
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem vagyok persze biztos, de én vese homokra gyanakodnék.

Nem nőgyógyászati gondnak tűnik ez.

2013. máj. 25. 11:12
 4/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! igen, azért is tettem fel a kérdést, mert sajnos voltam más felfázva, és volt egyéb húgyuti bajom, de ez valahogy most más volt. éles fájdalom, ami azonnal eltűnt, amikor abbahagytam a pisilést. aztán amikor megint pisiltem, megint élesen szúrt. egyébként csak enyhén fájt.
2013. máj. 25. 11:15
 5/7 A kérdező kommentje:
ja, nem tudom, hogy ide tartozik e, de a hátam is fáj mostanában, két oldalon a derekam... de csak 1 belső ponton, és nem folyamatosan, csak érzem, hogy mélyen.. és csak pár percig szokott tartani.
2013. máj. 25. 11:16
 6/7 anonim ***** válasza:

Na ez is a vesét sejteti..

homok, vagy kő.

2013. máj. 25. 12:48
 7/7 A kérdező kommentje:
nagyon örülök neki.. akkor megyek, veszek vízhajtó teát, és megiszom belőle jó sokat. szüleim vesekövesek voltak, és a nagyszüleim is, szinte kivétel nélkül.
2013. máj. 25. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!