Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért nem múlt még el a...

Miért nem múlt még el a menstruációm?

Figyelt kérdés

Mindig 4-5 napig szoktam menstruálni, inkább 4, de most már 8 napja tart. Nem erős, de van. Nem szedek fogamzásgátlót, szexuálisan aktív vagyok. Mitől lehet ez?

Ja és senki ne írjon, hogy ilyen gyökér meg olyan és húzzak orvoshoz, mert nálunk időpontot kell kérni és csak 2 hét múlva tudok menni, mert így kaptam időpontot.

2013. máj. 24. 16:36
 1/5 anonim ***** válasza:
82%
Ha 10 napnál tovább tart, mindenképpen menj orvoshoz!
2013. máj. 24. 16:43
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Bizony, jól írja az első, ha 10 napig elhúzódik, akkor telefonálj újra biztos szorítanak időpontot neked!
2013. máj. 24. 18:00
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt 1x 2 évvel ezelőtt. Végül is arra jutottunk, hogy már / 40 év felett/ progeszteron hiányom van és így nem tud tökéletesen felépülni a méh nyálkahártyám és ami tökéletlenül épül fel az nem is tud jól leválni. Akkor 3 hónapig kaptam szekvenciálisan Norculot kezelést, azóta nem volt ilyen 10 napos vérzésem bár 7 naposak lettek a vérzős napjaim.
2013. máj. 24. 18:17
 4/5 A kérdező kommentje:

Én 22 éves vagyok és eddig minden a legnagyobb rendben ment.

Megfázástól, betegségtől nem lehet ilyen? Most voltam beteg, vagy esetleg ne adja az Isten, de vetéléstől?

2013. máj. 24. 20:37
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Elképzelhető. De ha nagyon nem múlik, azért lásson doki!
2013. máj. 24. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!