Én vagyok az egyetlen lány a sulinkban aki nem menstruál és ez zavar szerintetek meg fog jönni nemsokára nekem is?
Figyelt kérdés
Mert már vagy 3-4 éve serdülök de még nincs menstruációm szerintetek mi az oka és meg jön???2013. máj. 21. 18:18
11/12 anonim válasza:
igen, 13 éves voltam nyolcadikban, mert 6 évesen mentem suliba. na ez az amit írsz, szerintem ez nagyon gáz, hogy néhány lánynak arra kell "vetemednie", hogy azt hazudja, hogy megjött neki, különben lenézik. szerencsére nálunk azért nem volt ilyen durva a helyzet...
12/12 anonim válasza:
Nekem 7. év végén jött meg! Nem mondom, hogy borzasztó, de nem egy felemelő dolog! Ahogy már mondta itt valaki- az a ciki, hogy ezt te cikinek érzed! Ne aggódj,talán hamarosan megjön! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!