Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől izzadok ennyire?

Mitől izzadok ennyire?

Figyelt kérdés

Évszaktól függetlenül,mindig nagyon izzadok.Még akkor is ha csak ülök egyhelyben.Pár éve v ettem észre,12 éves lehettem.És azóta mindig.Nagyon zavaró,kiprobáltam már mindenféle dezodort,meg ittam zsálya teát is,de nem használt.Mi lehet az oka?És mit probáljak még ami hatásos lehet?

16 L

2013. máj. 21. 15:30
 1/4 anonim ***** válasza:

ez a kamaszodás jele..

de hogy 4 évig..

menj orvoshoz.

2013. máj. 21. 15:33
 2/4 anonim válasza:
Ha izgulós vagy stresszes típus vagy, lehet hogy ez az oka. Nyugodj meg, ne vegyél mindent vérkomolyan. Ha pedig nem ez a problémád, szerintem is fordulj orvoshoz.
2013. máj. 21. 15:51
 3/4 anonim ***** válasza:

hiperhidrózis. én is mindig izzadok,néha gyengébben,néha erősebben. de ahogy stressz helyzetbe kerülök,nemhogy "elered" és aggódom,hogy a pólómon látszik-e,hanem a kezem is izzad. de a sportnál is zavaró ez.

de már annyira nincs ezzel problémám. próbáld ki a solutio antisudoricát. két egymás utáni napon bekened vele a hónaljad(fürdés után) és aztán 1 hétig nem izzadsz. aztán mindig héten végezd el ezt,pl vasárnap. én így csináltam és vasárnaptól vasárnapig nem volt szinte semmi. persze volt olyan hogy úgy éreztem,minta...de végül nem :)

most már nekem elég 2 hetente is bekenni! volt olyan,amikor 1 hónapig nem használtam!

nálam 13 évesen kezdődött. 15 leszek.

a dezodorok egy kalap sz@rt sem érnek,csak "illatosítanak". a solutio abszolút befutó! nyugi,nem több ezer forintos lötty,300 Ft-ért vettem patikában :)

2013. máj. 21. 21:40
 4/4 anonim ***** válasza:
*bocsi a helyesírási hibákért,siettem :D
2013. máj. 21. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!