Miért nem fejlődök arányosan? Ezeknek egyszerre kellett volna történnie, nem?
Tehat van amikor megjon a menstruacio, ez nekem tortent olyan 10 evesen. Ezzel parhuzamban/elotte/utana jon a szorosodes meg a "kerekedes" mellre es fenekre.
(Nem tudom hogy ez mennyi alkat fuggo.)
Nekem megvolt a szorosodes es a fenekem is egyszerre nott sokat, ezert meg striak is keletkeztek rajta, viszont a mellem meg most is, majd' 6 evvel ezek utan is abban a fazisban van amikor megnott valamennyire, es a mellbimboudvar olyan furan kidudorodo...
Csak olyankor normalisan elkulonult a mellbimbom az udvartol ha fazom vagy ha ugynevezett izgalmi allapotban van.
Nem tudom az miert nem no, vagy ha igen akkor miert ilyen lassan es ennyire kicsit, hogyha a tobbi dolog viszont rendesen mukodott..
Anyamnak kicsi melle van, de viszont rendes mellbimboudvara.
Lehetseges hogy a tobbivel ennyire eltero tempoban fejlodjon vagy mar orokre ilyen lesz? :(
*mennyire alkat fuggo
Egyebkent ha hizom szinte csak a combomra megy meg a fenekemre... Felsotesre nem megy semmi zsir, ha kihuzom magam vagy 3 bordam kilatszik.
Ezzel azt akarod mondani hogy van akinek ilyen a mellbimboja, hogy alatta kidudorodik a bimboudvar, vagy hogy terhesseg utan lesz ilyen? Nem igazan ertem.
A legtobb altalam ismert korombeli lanynak mar normalis lapos mellbimboudvara van es nagyobb a melluk. o.o
A kepen is az van, hogy amikor mar abbamaradt a szorosodes akkorra mar ki kellett volna fejlodnie a rendes mellformanak, merettol eltekintve.
En ugy tudom hogy csak akkor no meretben miutan befejezodott a formalodas, tehat a mellbimboudvar is lelapult... vagyis a mell "hozzanott" mar es utana meg no, de elotte ahhoz kell hozzanonie.
Meg mindig nem ertem hogy miert nem alakult ki a mellem rendes formaja (nem tudok rola hogy a csaladban barkinek is ilyen lenne a melle mint nekem most) hogyha a tobbi mar megvolt. >.<
Pedig sok nőnek kidudorodik a bimbóudvara. Ahány nő annyi mell forma. Sőt ez a kidudorodó bimbóudvar néhány férfiara is igaz....
A nagy bimbóudvarú nőknek akinek nem kerek alakú a melle hanem hegyes akár az egészet úgymond beteríti. Nyugi nincs veeld semmi gond és majd a késöbbi szexuális életben sem elsz belle hátrányod hogy ez neked ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!