Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ki hogy küzd az izzadás ellen?

Ki hogy küzd az izzadás ellen?

Figyelt kérdés
Kipróbáltam már az SA-t de egyszerűen nem történt semmi változás. Van valaki, akinek van valami más módszere? Műtét, és injekciót kizárva, ezeknek több rossz utóhatását olvastam mint előnyét
2009. okt. 3. 01:02
 1/9 anonim válasza:
100%
az SA nekem sem szűntette meg teljesen, csak volt egykét alkalom amikor tényleg jóval kevesebbet izzadtam, és akkor azt annak tudtam be hogy bekenegettem magam SA-val. amikor legközelebb is használtam, tudtam hogy be vagyok kenegetve és nem lehet nagy baj. tehát szellemilleg a testem fölé emelkedtem(hú ez erős, de így van:D) és nyugtattam magam hgy nincs ott folt, és nincs mi miatt aggódni, kevesebbet görcsöltem rajta és már alig izzadok:)
2009. okt. 3. 01:11
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
a válaszadónak igaza van nem erős amit irtál -ez az igazi javulás 1-ln útja -csakhogy sokmindentől fűggggg -ki hol izzad mennyire stresszes az élete mekkora a megfelelési kényszere és még sorolhatnám- miért van az hogy van akinek a világ egyik legerősebb idegmérge sem állitja meg az izzadását mi erősebb nála ?? az elme .....én 30 évig benne voltam ...2 éve már nem
2009. okt. 3. 05:34
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

mi az a SA?

amúgy engem is nagyon érdekelne erre a válasz, mert iszonyúan izzadok, de csakis stresszes helyzetben, aztán meg mintha elvágták volna, semmi, pedig mondjuk 10 perccel előtt emég szakadt rólam a víz, és nagyon kellemetlen

2009. okt. 3. 08:13
 4/9 A kérdező kommentje:

Rólam még a legnagyobb hidegben is folyik a víz sokszor :S igaz télen kevésbé de a nyár az nekem egy rémálom...

Solutio antisudorica:

[link]

Olyan 400 Ft körül van a gyógyszertárban.

Most olvastam egy exodort nevűről azt fogom most majd kipróbálni.

2009. okt. 3. 14:06
 5/9 anonim válasza:
100%
kedves kérdező, otthon is izzadsz nyugodt környezetben?
2009. okt. 3. 17:07
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem szoktam figyelni bevallom, mert ha izzadok is, az nem "gond" mert ugysem látja senki és ezért talán itthon nem is izzadok.De amikor nagyon ideges vagyok akkor persze itthon is, mert szó szerint folyik le rólam a víz a kezemen.
2009. okt. 3. 18:10
 7/9 A kérdező kommentje:
Kedves 2. válaszoló!És ezt hogyan sikerült elérned?Magadtól vagy esetleg kaptál hozzá valami segítséget?
2009. okt. 3. 18:11
 8/9 anonim ***** válasza:
Hogy ???:) rengeteg tanulás - mert berágtam a semmittevő orvosokra természetgyógyászokra akik csak a pénzt szedték- és a csodaszerekre amik semmit sem értek ha valaki igazán szeretne javulni nyugodtan keressen meg -megadom a honlap cimét ott olvashat pár gyógyithatatlan esetről is -ami mégsem az ???? :)
2009. okt. 3. 18:20
 9/9 A kérdező kommentje:
Megtudnád adni annak a honlapnak a címét?Most már megrpóbálok mindent, hátha segít.De először meg kell tanulnom bízni abban, hogy ez segíteni fog :)
2009. okt. 4. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!