Mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok, már megjött. De mindig is rendszertelen volt. Voltam már vele nőgyógyásznál aki azt mondta hogy befog állbi és irt gyógyszert, de ez már 1 éve. Valamikor sokáig van meg és sok idő telik el . De most már majdnem másfél két hónapja nem. A hasam szokott görcsölni mintha. De nem. Forduljak nőgyógyászhoz vagy vàrjak még hátha2013. máj. 18. 13:45
1/8 anonim válasza:
Jó lenne, ha leírnád, hogy az utolsó 1 évben milyen hosszúak voltak a ciklusaid és a vérzéseid.
Illetve azt, hogy mikor voltál orvosnál, akkor milyen gyógyszert írt ki és meddig kellett szedned.
2/8 anonim válasza:
Na meg azt, hogy mikor jött meg először.
4/8 A kérdező kommentje:
2 éve szeptemberben jött meg. Tavaly május végén voltam orvosnál és azthiszem a gyógyszer neve norcholut volt (de lehet nem pontosan ez a neve). Akkor azért mentem mert túl sokáig volt meg. Ès olyan 8-10 napig szokott meglenni általában
2013. máj. 18. 15:45
6/8 anonim válasza:
Ha fél év lenne 2 menstruáció között, akkor menj orvoshoz.
7/8 A kérdező kommentje:
hát úgy egy hónap szokott lenni a kettő között
2013. máj. 18. 19:07
8/8 anonim válasza:
Akkor nincs ezzel semmi baj. Majd beáll, még fiatal vagy.
Ha fél évig kimarad, akkor menj orvoshoz.
Meg ha még két év alatt se áll be.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!