Hüvelygyulladásom van, mit szabad?
Állandóan visszatérő gombás fertőzésem van, most jelenleg trichomonas is, mivel Klion tablettát és kúpot is kaptam + Bactroban kenőcsöt. Az egész szeméremtestem ég, fáj, ha hozzáérek is nagyon érzékeny.
Igazából már rengeteg féle kúpot kaptam, egyik sem volt igazán eredményes. Kinek mi vált be?
A másik hülye kérdésem: A párom is kapott kenőcsöt és Klion tablettát, a kezelés alatt legalább kézzel kielégíthetem őt? Úgy ugye nem fertőzzük vissza egymást?
Köszönöm előre is a válaszokat!
Leírtad, hogy mit írt fel az orvos, akkor nem értem, hogy miért kérdezed, hogy mit használj. Azt használd, amit az orvos felírt. És amint hat a gyógyszer, el fognak múlni a kellemetlen tünetek.
És ahogy vége a kezelésnek, mindenképpen csinálj hüvelyflóra helyreállító kúrát, különben újra meg újra visszatérő fertőzésed lesz! Ilyen készítményt vény nélkül kapsz a patikában. A kezelés alatt hanyagoljátok a nemi életet, nem hiszem, hogy a párod kézzel való kielégítése bármilyen rossz hatással lenne a kezelésre, de ha te kibírod, akkor szerintem ő is kibírná. Ilyenkor nem hiszem, hogy a kielégülésnek kellene fontosnak lenni, hanem annak, hogy rendbe jöjjetek!
Amúgy ha tenyésztést csinálnak és tisztában vannak, hogy milyen kórokozóval állnak szembe, vagyis célzottan kezelik a beteget és a kezelés is megfelelő ideig és mennyiségben van alkalmazva, akkor hatnia kell. Mindegy, hogy éppen melyik készítményt írja fel az orvos. A lényeg, hogy célzott kezelés legyen. És ilyen esetben páros, tehát a partner is kezelve legyen.
Ezért írtam neked a hüvelyflóra helyreállítást. Ugyanis egy nőnek a hüvelyében vannak jótékony baktériumok, illetve gombás is. Ha minden rendben, akkor nincs gond, nincs fertőzés. Ha azonban ezek a jótékony baktériumok nincsenek, mert elpusztultak valaminek a hatására, akkor nincs védekezőképessége a hüvelynek, fertőzések ellen nem tud védekezni. Ha a gombák túlszaporodnak egy egyensúly nélküli állapotban, akkor pedig ezek túlszaporodva fertőzést, gyulladást okoznak.
És mivel a fertőzésre kapott gyógyszerek mindent visznek a hüvelyben, a jótékony dolgokat is, ezért ha nincs rendben a hüvelyflóra, akkor van újra meg újra fertőzés.
Az meg, hogy távkapcsolatban éltek, az csak egy dolog. Én megértem, de tapasztalatból mondom, hogy az egészség fontosabb. Ugyanis addig, amíg nem jössz rendbe odalent, addig így fogsz szenvedni továbbra is. És lehet hogy egyszer kell rendesen rendbe tenni magad és bizonyos dolgokat nem csinálni, hogy aztán utána zavartalanul tegyétek mindig.
Amúgy mindig célzottan kezeltek? Tehát mindig csináltak tenyésztést? Mert a tünetek alapján hasra ütésre írt gyógyszereknél fordul még elő a visszatérő fertőzés.
Akkor ez meg a másik, amiért nem jössz ki belőle.
Amikor tüneteid vannak, akkor kell tenyésztést csinálni.
Sajnos ez a magyar eü. Nálunk sürgős esetnek számít a fertőzés, szóval az ember fogja magát és elmegy, fogadják időpont nélkül, csak ki kell várni az időpontosokat, de ha valaki nem jön el, akkor be szokták egyből hívni a sürgős esetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!