Miért menstruálok kb 2 hetente? Ez baj lehet?
11/19 A kérdező kommentje:
Ezaz, úgyhogy ezért nem megyek.
Húúú most aztán velük szúrsz ki....
2013. máj. 21. 19:42
13/19 A kérdező kommentje:
Nem mondtam, hogy velük akarok kiszúrni... ezt miből gondolod?
Miért ne mondhatná meg hogyan vizsgálja az orvos?
Legfeljebb azt a választ kapja, hogy sajnálom hölgyem, de úgy nem tudom megállapítani mi a gond ezért úgy nincs értelme a vizsgálatnak.
Az orvos ajánlhat vizsgálatot,de nem erőszakolhatja a páciensre!
2013. máj. 22. 08:05
Esetleg azt megmondhatja, hogy végbélen, vagy hüvelyen keresztül vizsgálja az orvos.
2013. máj. 22. 08:07
Nem gondolom épp az hogy ezzel hogy téged aztán soha senki nem fog megvizsgálni pont magaddal szúrsz ki nem velük akik tanácsot adtak neked, hogy mi a teenedő. Nincs olyan nő akit soha nem vizsgál meg nőgyógyász. Baj lenne ha igy lenne. A PCOS diganosztikához kötelező a nőgyógyászati uh is. Késöbb meg amugy is kell néha vizsgélat. Nincs olyan nő aki soha nem kapna egy fertőzést, na meg ugye ott a gyerek szülés terhesség. A Pcos mellett nagy rá az esélyed hogy nem fog könnyen összejönni a gyerek, akár meddőségi kezelés kell. Na és a nőgyógyászati rákszűrés alap évente.
2013. máj. 22. 09:42
Hány éves vagy? Ha azért nem akarod, hogy megvizsgáljon, mert még szűz vagy, végbelen keresztül is meg tud nézni.
Viszont mindenképpen menj el. Ha nem akarod, nem fog erőszakkal megvizsgálni. De legalább ultrahanggal megvizsgál.
Az, hogy 2 hetente megvan a menstruációd, súlyos betegségre is utalhat. Általában valamilyen szervi elváltozás áll fent. Lehetsz rákos, lehet ciszta vagy egy szimpla gyulladás is. És igen, akár rosszindulatú daganatra is utalhat a túl gyakori menzesz, ezért legalább ultrahanggal nézesd meg magad.
2013. máj. 22. 13:26
18/19 A kérdező kommentje:
Végbél... Jobbnál jobbak. Nem. Azzal van bajom, hogy nem akarom mutogatni a nemi szervem senkinek sem, ebbe beletartoznak az orvosok is. Januárban voltam hasi uh-n (endokrinológiára járok és azért) de nem találtak semmit sem.
Ne mutogatásnak fogd fel, ha le kell vetkőznöd orvos előtt, hiszen minden ami ott történik, csak az egészséged érdekében van!!!
2013. máj. 22. 16:52
Kapcsolódó kérdések: