akkor most már értem miért halunk kifele..
hát ezért.
Srácok: serdülő, lázadó, ... Majd kinövi.
Kérdező: Pár év múlva térj vissza a témára, mondjuk olyan 10-20 év múlva. És akkor olvassad vissza az ide írt hozzászólásaidat, és elmélkedj egy sort rajtuk :)
12 évesen akkor menj el a tudod hova. Ha tudod mit akarsz, minek hisztizel itt? Nekünk ez nem kell!
Más örülne, ha lehetne gyereke! DE NEM LEHET NEKI! EL TUDOD TE KÉPZELNI MILYEN ÉRZÉS LEHET? Az unokanővéremnek sem lehet gyereke.... mert sokat volt felfázva.
Mai világ... undorító. Irigylem a szüleimet, mert nekik még nem ebben a szarban kellett felnőniük...
most miért utálod ennyire? a nőiesség része! a jele annak hogy lehet majd gyereked.
mellesleg... képzeld. nekem még csak ez a tizedik menstruációm,nem vártam,mégsem utálom. pedig van okom rá! először is: túl gyakran jelentkezik. ez a havim 10 nappal azután jött meg,hogy elmúlt az előző. másodszor: minimum 8 napig tart,az eddigi leghosszabb 11. harmadszor: nem gyenge hosszúra nyúlt vérzésekről beszélünk,közepes-erősről! negyedszer: mindig fáj. egyik hónapban enyhe tompa fájdalom,a másikban fetrengek még görcsoldókkal is. ötödször: 14 múltam amikor megjött szóval nekem még ciki is volt hogy ennyi idősen,amikor a lányok azt hitték hogy már 12-13 évesen megjött. hatodszor: több nappal előtte már barna folyásom van. az előző előtt már 8 nappal jelentkezett a barna cucc. hetedszer: mindig a legrosszabbkor jön. most nem az időponttal van a baj,hanem már arról van szó,hogy sose tudom pontosan,mikor jön,mindig előbb mint ahogy kéne,így legtöbbször úgy veszem észre hogy nincs bent tisztasági és barna folt díszeleg a bugyimban. nyolcadszor: nemhogy a menzeszem,de a folyásom is erős,nem csak a barna,de a fehérfolyás is. kilencedszer: múltkor közepes volt az erőssége,mégis éjszakait raktam be. átáztam! amit otthon vettem észre. papírgyűjtés volt,szóval úgy mászkáltam a fél városon át. hozzáteszem hogy türkiz kék volt a gatyám színe. hangsúlyozom: éjszakai betétet véreztem át pedig nem cipeltem több kilós papírhalmokat(úgy értem,nem vérezhettem jobban a megerőltetéstől)... tizedszer: nem vágyom gyerekre,sőt rosszul vagyok a terhesség gondolatától is,mégsem érzem a menstruációt felesleges tehernek!
és én ezek után sem utálom!! sőt,egész jól megvagyok vele,már az elsőnél haláltermészetesen kezeltem,még a betétcserélnél is reflexből csináltam mindent.
full természetes az egész,jobb esetben minden nő átesik rajta egyszer. megszökni előle úgysem tudsz. azt jelenti hogy egészséges vagy. ennyi.
15L
egészséges vagy, és ennek így kell lennie, ahogy előttem is írták, el kell fogadnod és gondolj majd arra, hogy biztosan szeretnél majd gyereket valamikor, persze nem most
az is teljesen normális ha hosszú ideig össze-vissza jön meg neked
nekem 13 évesen jött meg, vártam (ezt azóta is nagy hülyeségnek gondolom amit a tinimagazinok sulykolnak), nagyon furcsa volt
a vér, meg minden, pedig a saját véremmel sohasem volt semmi bajom
de valahogy én is hozzászoktam, megszoktam, hogy ez van. Senki sem mondta, hogy szeretni kell, de nő vagy, és úgy jó ha van.
Nekem sohasem volt ennyire ritka-össze-vissza, mint ezekszerint neked. Kb., ha jól emlékszem 3 év alatt állt be. Na a görcsök is egy külön téma..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!