Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehet ez mellrák? 14/L

Lehet ez mellrák? 14/L

Figyelt kérdés
14 éves, kétségbeesett lány vagyok. Ma hajnalban vettem észre, hogy a jobb mellem nagyobb, mint a bal, valamint mikor ráfeküdtem fájt. Tapogattam és végeztem önellenőrzést, de nagyon félek, hogy rák lehet. Külső változás nincs, belülről viszont mintha csomót éreznék, ami mozog a bőröm alatt.... Olvastam róla valahol, hogy korai státuszban még nem rögzült a daganat, érezhetően mozog... Nagyon félek, hogy rák lehet. A menstruációm kb. 2,5 hónapja nem jött meg, valamint vesetranszplantált vagyok, és az orvosom azt mondta, hogy a menstruáció kimaradás miatt ne aggódjak, lehet a gyógyszerek mellékhatása. De az új felfedezésem nagyon elkeserít... Amint lehet, elmegyek szűrésre, de gondoltam előtte megkérdezem itt, hátha tud valaki segíteni... Kérem, aki tud valami hasznosat mondani, írjon!
2009. okt. 2. 06:50
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem rák.
2009. okt. 2. 07:01
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Az a legfontosabb,hogy elmenj dokihoz,mert hozzáértés nélkül olyan diagnózisokat állítasz fel az egészségi állapotodról,ami nem biztos,hogy megállja a helyét.Addig meg ne aggodalmaskodj,mert lehet,hogy csak a hormonok teszik,hogy feszül a melled.Büszke lehetsz magadra,hogy 14 évesen nem titkolod,hogy v.mi gáz van,hanem tudod,hogy el kell menned dokihoz!Sokan 16-18 évesek is csak halogatnák a dolgot,de te tudod mit kell tenned.Ügyes legyél,fel a fejjel!
2009. okt. 2. 07:04
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
14 évesen ez teljesen természetes. Az a mozgó csomó a tejmirigy, mindenkinek van (régen én is azt hittem rá, hogy daganat :D), azért érzékeny, mert még fejlődik, és mindenkinek nagyobb egy kicsit az egyik. Szóval ne aggódj, felesleges.
2009. okt. 2. 08:21
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk nem csoda, hogy ennyi orvosi probléma miatt hipochonderré váltál, de mi nem fogjuk tudni megmondani, mi az. Itt ülünk a gépünk előtt, te is a tiéd előtt. Menjetek el nőgyógyászhoz, ő a szakértő.
2009. okt. 2. 08:35
 5/8 anonim ***** válasza:

az h a jobb melled nagyobb mint a bal, ebbe nincsen semmi különös, másoknak is előfordul h nagyobb az egyik mellük.

amúgy sztem a melled azért fáj, mert nő. írtad h 14 éves vagy, nahát ebben a korban van az hogy a mell az nagyon nő. és ha nő, akkoraz fáj. nemtudom mekkora melled van, de ha az a csomó középen van, ami mozog is, akkoraz mindenkinek ottvan. ahogy nő a melled, az a "csomó" nő vele együtt.

2009. okt. 2. 12:51
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, megnyugtattatok. :)

De végülis jobb félni, mint megijedni, azért majd mondom a dokimnak kontrollon, esetleg elmegyek megnézetni.

2009. okt. 2. 13:17
 7/8 anonim ***** válasza:
szíjaszía. Én 15 vagyok és nekemis ugyanez van. A jobb mellem nagyobb és ha hason fekszek akkor fáj,mert nő...Ez természetes..^^
2009. okt. 3. 18:45
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Az ismerőseim szerint sem az, szóval most már megnyugodtam. :)

2009. okt. 6. 05:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!