Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mire számítsak?

AdrianaLima kérdése:

Mire számítsak?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok,és jövőhéten megyek az endokrinológiára,mert több helyen vagyok szőrös és a menstruációm sem rendszeres :S sajnos egyedül kell mennem,és "félek" mert ez kellemetlen nekem! ha valaki leírná mire számíthatok annak nagyon hálás lennék! előre is KÖSZÖNÖM!!!:)
2013. máj. 15. 21:43
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
uh :S akkor nem most lesz kezelve a problémám :S egyébként szűz vagyok még :) gondolom írnak majd fel gyógyszert... de ettől is félek,hiszen úgy olvastam az ilyenektől el lehet hízni :S
2013. máj. 15. 21:57
 12/22 anonim ***** válasza:
7-es ez nagyon dúrva.... júliusra.... Ez botrány. Egyébként ez a terheléses inzulin vizsgálat és a Pcost vizsgálják.
2013. máj. 15. 21:59
 13/22 Csonti95 xD ***** válasza:
0%
De hogy ne legyél annyira nyugodt, elmondom, hogy van pár morbid nőgyógyász is :D
2013. máj. 15. 21:59
 14/22 anonim ***** válasza:
Kérdező: A fogamzásgátló csak tünetileg kezelné az okot nem igy abba semmiképp ne menj bele főleg hogy nem is kell a funkciója miatt. Mindenképp viszgálják ki mi okozza és azt kell kezelni. Mivel szűz vagy könnyen lehet csak hasi uh lesz ahhoz le sem kell evtközni csak felhúzni a pólót.
2013. máj. 15. 22:00
 15/22 A kérdező kommentje:
köszönöm :DD "remélem" ilyet fogok ki :D
2013. máj. 15. 22:01
 16/22 anonim ***** válasza:
Nálam semmit se írt fel doki, felajánlotta a fogamzásgátlót a tünetekre, mondtam hogy kösz nem. Mondta, hogy ha pl. fél évig nem jönne meg, akkor szedni kéne ovulációt segítő gyógyszert, de mivel nekem kb. kéthavonta jön meg, így azt mondja várjunk még.
2013. máj. 15. 22:02
 17/22 anonim ***** válasza:
#10 Te miről beszélsz? Nőgyógyászhoz engem se küldtek el. Nálam a cukorterhelés után lesz eredménye ennek az egésznek, akkor döntik el, hogy mi legyen. Nekem nem kellett külön vérvételre menni amúgy, hanem beadtam a lapot az ápolónak vagy asszisztensnek vagy mi az és kb 10-15 perc után veszi a vért az emberektől. Ha az elejétől számolom 9 majdnem 10 hónap fog eltelni mire orvosolják a problémát.
2013. máj. 15. 22:02
 18/22 anonim ***** válasza:

Keress női orvost! nőgyógyászt.

Vannak már elegen.

2013. máj. 16. 07:40
 19/22 anonim ***** válasza:
17-es nőgyógyászhoz azért kell menni mert megkell nézni van-e szervi oka. Pl ciszta mioma ilyesmi. na meg a PCOS diagnosztizálásához elengedhetetlen megnézni hogy vannak-e policiszták. Ha nem igy tett az orvosod akkor nem lelkiismeretes. Több mint 5 éve járok orvosokhoz és több mint 2 éve derült ki a PCOS. Kb 3 orvos elzavart hogy nem lehetek PCOS. Aztán a meddőségin végre alaposan kivizsgáltak és persze bebizonyosodott a PCOS.
2013. máj. 16. 08:01
 20/22 anonim ***** válasza:
A 9-10 hnap elég dúrva.... Merre van ez? Normális helyen 1 hónap az egész. Maga a terehelés eredménye 2 hét. nekem csinálták már vidéken is Bp-en is.
2013. máj. 16. 08:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!