Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mire számítsak?

AdrianaLima kérdése:

Mire számítsak?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok,és jövőhéten megyek az endokrinológiára,mert több helyen vagyok szőrös és a menstruációm sem rendszeres :S sajnos egyedül kell mennem,és "félek" mert ez kellemetlen nekem! ha valaki leírná mire számíthatok annak nagyon hálás lennék! előre is KÖSZÖNÖM!!!:)
2013. máj. 15. 21:43
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Nyugi :) Megkérdezi mióta vannak a tünetek, a menstruációd hogy alakul. Aztán elküld vérvizsgálatra, és nőgyógyászati UH-ra, akkor lesz biztos eredmény.
2013. máj. 15. 21:48
 2/22 A kérdező kommentje:
köszönöm :) és le kell majd vetkőznöm?
2013. máj. 15. 21:48
 3/22 anonim ***** válasza:
Elmondod a panaszodat megtarthatja a nyakadát esetleg megnêzi hol van rendellenesség szőrösödés ( de ez nem biztos) aztán ad beutalot vérvételekre! Nincs ebben semmi ciki nyugi! Napi akár 100beteg megy hozzá te sem lesze más! Nyugi nem kell úgy levetköznöd vagy ilyesmi!
2013. máj. 15. 21:51
 4/22 anonim ***** válasza:
Nem kell, majd nődokis UH-nál kell.
2013. máj. 15. 21:52
 5/22 A kérdező kommentje:
köszönöm,aranyosak vagytok nagyon :) délelőttre van időpontom,akkor szerintetek addig ne egyek? hátha elküld vérvételre egyből
2013. máj. 15. 21:52
 6/22 A kérdező kommentje:
és a nődokinál mennyire ? bocsánat a sok kérdésért :S
2013. máj. 15. 21:53
 7/22 anonim ***** válasza:

Ugyanezek a tüneteim. Nagyon sokat kell várni az eredményekre (legalábbis Miskolcon 3 havonta kell mennem). 16 vagyok amúgy.

Először behívtak reggel és vért vettek. Amikor megjött az orvos akkor bementem és le kellett vetkőznöm bugyira és melltartóra, súly/magasságmérés, az orvos csak rám nézett.

Következő alkalommal azt hiszem nem vettek vért csak hasi UH-ra küldtek, ott csak a pólót kellett levennem.

Harmadik alkalommal vért vettek, nagyom cukros vizet itattak vele (tehettem bele citromot), aztán egy óra múlva megint vért vettek és mivel bent volt az orvos is le kellett vennem de csak a nadrágomat :S

Minden alkalommal súly és magasságmérés volt.

Júliusban lesz eredménye a cukros cuccnak.

2013. máj. 15. 21:54
 8/22 anonim ***** válasza:

Szerintem aznapra már nem fog kiírni vérvételre. Főleg, hogy nálam kért 6 hormont, mindegyikhez külön üvegcse vért kellett :S szóval elég megerőltető.

A nődokinál meg ha nem vagy szűz, akkor alulról teljesen, mert akkor hüvelyi UH lesz, amúgy gondolom hasit csinálnak.

2013. máj. 15. 21:55
 9/22 anonim ***** válasza:
Jahm igen, nézik majd az inzulin szintedet is. (a cukros lötyi) Azt kihagytam, mert én cukorbeteg vagyok, így nem lehet IR-em.
2013. máj. 15. 21:56
 10/22 anonim ***** válasza:
91%
Még ha le kéne vetköznöd abban sem lenne semmi mert ő egy ORVOS! Fogjátok már fel hogy ő nem úgy néz rá a betegre! Nőgyógyászhoz mindenképp kell menned úgyhogy szokd a gondolatot! A nőgyógyászt pont annyira fogja lázba hozni a puncid mint egy kg kenyér! Sok ezer nőt látott úgy és ő is akár napi 100 puncit lát, gondolhatod mennyire azt fogja nézni! Megcsinálja a dolgát és kész! Ez hozzátartozik a női kézhez hogy nêha nőgyógyáshoz kell menni!
2013. máj. 15. 21:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!