Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha hüvelygombám volt, akkor...

Ha hüvelygombám volt, akkor késni fog a menstruációm?

Figyelt kérdés
Sajnos orvoshoz még nem tudtam elmenni. (nem kaptam időpontot, más orvoshoz meg nem szívesen megyek) Egy hete kb hüvelygombám volt, de már elmúlt magától, úgy hogy nem csináltam vele semmit. A menstruációmnak hétfőn kellett volna megjönnie, de semmi...azóta sincs semmi. Kezdek aggódni. 18 éves vagyok. Utoljára másfél hete szeretkeztem. Gumit használtunk. Már eléggé parázok, hogy mi van velem, de időpontot csak október 6.ára kaptam.
2009. szept. 30. 20:27
 1/1 anonim ***** válasza:
A hüvelygomba nem múlik el magától. De Öntől igen, ha megfelelően kikezeli. Nem minden folyással járó tünet hüvelygomba. Folyás lehet pl. a menses előtt is. Szerintem para helyett egy terhességi teszt sokkal kreatívabb és előremutatób.
2009. szept. 30. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!