Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A Jangee megoldás lehet?

A Jangee megoldás lehet?

Figyelt kérdés

Kicsit összetett problémám van.Hyperandrogenismust állapítottak meg nálam,részben petefészek részben mellékvese eredetű,de cisztáim nincsenek,szóval nem PCOS vagyok.A menzeszem rendszeresen,nem vagyok elhízva,csupán magas a tesztoszteron szintem,ami szőrösödésben látszódik meg.Fogamzásgátlót már szedtem korábban,ami jó is volt a tünetemre,viszont a hangulatom és a libidóm a nullával volt egyenlő,és folyton gombás voltam tőle,és egyéb nemi betegségek.Abbahagytam,a szőrök visszatértek.Most Jangeet írt fel nekem az endokrinológus,ugyanebből a célból,plusz fogamzásgátlás végett is.

Szerintetek ez megfelelő lesz?A nemi betegségek ellen hogy védekezzek?Nagyon érzékeny vagyok,így a sperma is könnyen felborítja a pH-mat.

20/L

2013. máj. 12. 11:22
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Ha a korábbi tablettától lecsökkent a libidód, meg szar volt a hangulatod, jó eséllyel emellett is ez lesz.

Hát egy próbát megér talán. De attól, hogy gyógyszert szedsz, még nyugodtan lehet gumit használni.

2013. máj. 12. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!