Valamit érzek a bal mellemben lehetséges valami komoly?
nyugi, nincs semmi bajod
13 évesen még mindenkinek olyan a cicije
majd ha már melled lesz, egészen más lesz a felépítése
ne aggódj.
még fejlődsz, nő, bármi lehet.
azért menj el az orvoshoz a saját megnyugtatásodra.
képzeld, nekem 30 évesen volt a hónaljamban, és kiderült, hogy egy dezodortól valami mirigy begyulladt, megnőtt, és attól volt. Magától megszünt.
Én is elmentem orvoshoz.
Nem fogsz most menstruálni valamikor? Nekem előtte mindig bedurran a mellem és csomós, de utána elmúlik. Ha ez nem lehetséges opció, akkor kérd meg anyukádat, hogy nézze meg vagy menj el nőgyógyászhoz ezt így elmondod, hogy a mellednél találtál valami csomót és nem tudod mi az. Megkéred anyukádat, hogy kísérjen el. Semmi ciki nem lesz benne és utána te is megnyugszol!:)
Egyébként nem feltétlenül daganatra kell gondolni, mert még ciszta is lehet. Nekem a petefészkembe volt cisztám szerencsére elmúlt magától, barátnőmnek a mellében (ugyan így csomót érzett) neki is magától elmúlt, de azért jártunk orvosi vizsgálatokra, hogy megnézzék (nőgyógyász). Ha nem múlik el, akkor van probléma. Nekünk 1-2 hónap volt míg elmúlt. De ne várj ennyit, ha megijedtél szólj, nézesd meg és neked is jobb lesz utána, ha megtudod mi az.
Egyébként esetleg még mellnövekedéskor ez nem képzelhető el a lányoknál?:) Bocsánat lehet én mondok most hülyeséget.
Ne aggódj, a te korodban még nem lehet semmi komoly.
Nővekedéstől vannak, hormonális eredetű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!