Terhesség vagy nőgyógyászati probléma?
Figyelt kérdés
Április 29.-én voltam nőgyógyászati rákszűrésen, a doki mindent rendben talált azt mondta az eredmény 2 héten belül meglesz. Tegnap megjött és eléggé furcsa. A leleten ez áll: diag.BNO: U9990 sine morbo. És ismétlést kérnek mert a kenet nem értékelhető és fáradjak el a nőgyógyászomhoz egy gyulladás-gátló kezelés céljából. Most meg kellene ijednem. Szeretném hozzátenni,hogy párommal babát szeretnénk és nagyon örültünk mert a soron következő menstruációm kimaradt,de tesztet még nem csináltam. Azt hittem terhes vagyok és most úgy néz ki valami bajom van. Van okom aggódni? Aki tud kérem segítsen. Előre is köszönöm.2013. máj. 11. 11:46
2/4 anonim válasza:
Egyelőre nincs okod aggódni. Az U9990 (sine morbo) azt jelenti, hogy betegség nélkül.
Fáradj vissza a nőgyógyászodhoz, hogy ismét megcsinálja a rákszűrést. Elő szokott fordulni, hogy a kenet nem értékelhető.
Ha a menstruációd kimaradt, tesztelj, hogy megtudd, mi a helyzet.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2013. máj. 11. 12:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!