Már 3 napja késik, ilyen még nem fordult elő, hogy is van ez?
Figyelt kérdés
Szóval már 3 napja késik a menszeszem, 15 éves vagyok 3 éve menstruálok. Volt olyan hogy előbb jött meg de ilyen még nem volt.
(és szűz vagyok, nem volt még semilyen szexuális kapcsolatom sem, mielőtt valaki félreértené a helyzetet.)
2009. szept. 30. 13:57
1/2 anonim válasza:
Szia!
Szerintem ez teljesen természetes h késik egy picit!Amikor annyi idős voltam mint Te nekem elég sokszor késett...Ha már 1-2hete késik szerintem menj el nőgyógyászhoz!
2/2 anonim válasza:
Ne stresszelj miatta!Lehet hogy stresszes voltál,ezért késik most.
Én is 15 éves vagyok és én két éve menstruálok.De most nem jön meg nekem sem ,sőt mondhatnám úgy is hogy kimaradt egy hónap,utoljára agusztus 21-én jött meg (elég stresszes voltam a sulikezdés miatt is) és most már nagyon várom hogy megjöjjön.Én is szűz vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!